Mam pytanie natury obyczajowej. :-) Czemu tak surowo traktujecie Rexa? Ma to jakieś uzasadnienie w przeszłości? Jestem tu od niedawna, ale zauważyłem, że prawie na każdą jego wypowiedź reagujecie bezpardonową krytyką.
Mam pytanie natury obyczajowej. :-) Czemu tak surowo traktujecie Rexa? Ma to jakieś uzasadnienie w przeszłości?
Niektórych z nasz znasz wystarczająco długo, zeby wiedzieć, że nie mamy w zwyczaju znęcac się nad kimś bez powodu. Owszem ma to uzasadnienie w przeszłości, jak to okresliłeś. Nie bez powodu też ma Rex na koncie ostrzeżenie od moderatorów. A to, ze tylko jedno, to z powodu wyjątkowej dobroduszności tych ostantnich.
W kazdym razie z mojej strony Rex nie ma co liczyć na litość.
Rex obrał strategię bycia na przekór, jego sprawa. Zwracamy uwagę, kiedy kogoś obraża lub pisze nie do końca sprawdzone informacje. Ot, co. O jego stosunku do naszego forum najlepiej świadczy to, co napisał na forum wrzeszczańskim: http://www.wrzeszcz.org/v...p?p=22530#22530 - wszystko staje się jasne.
Takie podejście niezbyt mi odpowiada, nie dla znudzonych "poszukiwaczy nerwu" to forum założyłem, ale dla ludzi, którzy chcą na serio porozmawiać o Gdańsku.
No i widzisz Corzano? W koncu przychodzi Mikolaj (swiety?) i kaze niegrzecznych chlopcow dajac im "rozge", hehe . Oczywiscie bez urazy . Pozdrawiam wszystkich. Tomek
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Dzięki, dzięki wam serdeczne za te świąteczne życzenia. Nie znacie mnie kompletnie, ale opinię widzę macie już z góry ustaloną. Tamtego posta na swoim forum napisałem już dawno temu pod wpływem ówczesnych bardzo silnych emocji, które wzbudziły we mnie prowadzone tutaj dyskusje w których broniłem swoich przekonań i poglądów. Trochę się zmieniło od tamtego czasu, głównie w moim podejściu. Czasem mam wrażenie, że jednak jestem w stanie z wami podyskutować choć zwykle ciekawe dyskusje szybko przerywane są brutalnymi wtargnięciami Gruna czy też Zopotera.
Jeżeli wam to pomaga czuć się lepiej to zapewne dalej będziecie powtarzać tą samą kwestię o braku argumentów wmoich wypowiedziech choć z mojego punktu widzenia moje wypowiedzi zwykle są lepiej uargumentowane niż niektóre cięte i błyskotliwe riposty, które dostaje w zamian. Jak już mówiłem podejście moje się zmienia gdyż to forum wciąż jest dla mnie forum nowym zaśinformacje w tematach w tkórych sam nie postuję lecz tylko je czytam są bardzo ciekawe i pogłębiają często moją wiedzę.
_________________ Jestem gupi i wszyscy bardzo mnie rzałują!
Wybacz, ale "nie wiem to piszę" to akurat chyba nie to, prawda? Jak nie wiesz to stawiaj znak zapytania na końcu zdania i będzie ok. Jeśli nie wiesz o czym mówię to poczytaj swoje posty w wątku o mniejszościach (język kaszubski und so weiter).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum