Dawny Gdańsk Strona Główna Dawny Gdańsk

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
"Dzieci wiedzą lepiej"
Autor Wiadomość
Mikołaj 
Idi Admin

Wysłany: Nie Gru 19, 2004 10:16 pm   

:cisza:

Zoppoter 
Wolny Prusak

Wysłany: Pon Gru 20, 2004 2:50 pm   

Marek Z napisał/a:
Coś Rexowi wyczerpały się argumenty.

A wczesniej jakieś miał? :hihi: :mrgreen:
Jego tylko nie bawią "komentarze komentaży"... :hihi:

Corzano 
bi-cyklista
z Północy

Wysłany: Pon Gru 20, 2004 3:09 pm   

Mam pytanie natury obyczajowej. :-) Czemu tak surowo traktujecie Rexa? :hmmm: Ma to jakieś uzasadnienie w przeszłości? Jestem tu od niedawna, ale zauważyłem, że prawie na każdą jego wypowiedź reagujecie bezpardonową krytyką.

Zoppoter 
Wolny Prusak

Wysłany: Pon Gru 20, 2004 3:29 pm   

Corzano napisał/a:
Mam pytanie natury obyczajowej. :-) Czemu tak surowo traktujecie Rexa? :hmmm: Ma to jakieś uzasadnienie w przeszłości?

Niektórych z nasz znasz wystarczająco długo, zeby wiedzieć, że nie mamy w zwyczaju znęcac się nad kimś bez powodu. Owszem ma to uzasadnienie w przeszłości, jak to okresliłeś. Nie bez powodu też ma Rex na koncie ostrzeżenie od moderatorów. A to, ze tylko jedno, to z powodu wyjątkowej dobroduszności tych ostantnich.

W kazdym razie z mojej strony Rex nie ma co liczyć na litość.

Mikołaj 
Idi Admin

Wysłany: Pon Gru 20, 2004 4:26 pm   

Rex obrał strategię bycia na przekór, jego sprawa. Zwracamy uwagę, kiedy kogoś obraża lub pisze nie do końca sprawdzone informacje. Ot, co. O jego stosunku do naszego forum najlepiej świadczy to, co napisał na forum wrzeszczańskim: http://www.wrzeszcz.org/v...p?p=22530#22530 - wszystko staje się jasne.
Takie podejście niezbyt mi odpowiada, nie dla znudzonych "poszukiwaczy nerwu" to forum założyłem, ale dla ludzi, którzy chcą na serio porozmawiać o Gdańsku.

ronin33 

Wysłany: Pon Gru 20, 2004 6:22 pm   

No i widzisz Corzano? W koncu przychodzi Mikolaj (swiety?) i kaze niegrzecznych chlopcow dajac im "rozge", hehe :hiihihi: . Oczywiscie bez urazy :OO . Pozdrawiam wszystkich. Tomek

Mikołaj 
Idi Admin

Wysłany: Pon Gru 20, 2004 6:28 pm   

Cytat:
Mikolaj (swiety?)

Prawy :D

Sabaoth 
Zachodni Prusak

Wysłany: Pon Gru 20, 2004 6:31 pm   

To jest po prostu zwykły prowokator szukający zaczepki prawie każdym swoim postem.

Marcin 

Wysłany: Pon Gru 20, 2004 10:49 pm   

Mikołaj? :wink:
:haha:
--------------------------------------------------------------------------

Mikołaj 
Idi Admin

Wysłany: Pon Gru 20, 2004 11:20 pm   

a niby kto! :haha:

Dziki REX 

Wysłany: Wto Gru 21, 2004 6:25 pm   

Dzięki, dzięki wam serdeczne za te świąteczne życzenia. Nie znacie mnie kompletnie, ale opinię widzę macie już z góry ustaloną. Tamtego posta na swoim forum napisałem już dawno temu pod wpływem ówczesnych bardzo silnych emocji, które wzbudziły we mnie prowadzone tutaj dyskusje w których broniłem swoich przekonań i poglądów. Trochę się zmieniło od tamtego czasu, głównie w moim podejściu. Czasem mam wrażenie, że jednak jestem w stanie z wami podyskutować choć zwykle ciekawe dyskusje szybko przerywane są brutalnymi wtargnięciami Gruna czy też Zopotera.
Jeżeli wam to pomaga czuć się lepiej to zapewne dalej będziecie powtarzać tą samą kwestię o braku argumentów wmoich wypowiedziech choć z mojego punktu widzenia moje wypowiedzi zwykle są lepiej uargumentowane niż niektóre cięte i błyskotliwe riposty, które dostaje w zamian. Jak już mówiłem podejście moje się zmienia gdyż to forum wciąż jest dla mnie forum nowym zaśinformacje w tematach w tkórych sam nie postuję lecz tylko je czytam są bardzo ciekawe i pogłębiają często moją wiedzę.

Grün 
Oberpomuchel

Wysłany: Wto Gru 21, 2004 10:34 pm   

No to po co piszesz o czymś o czym nie wiesz i jeszcze się przy tym upierasz? Sam nas prowokujesz.

Dziki REX 

Wysłany: Wto Gru 21, 2004 11:17 pm   

Grün napisał/a:
No to po co piszesz o czymś o czym nie wiesz i jeszcze się przy tym upierasz? Sam nas prowokujesz.

Jak nie wiem to pytam a jak wiem to piszę. Nie rozumiem na podstawie czego uważasz, że miało by być inaczej?

Grün 
Oberpomuchel

Wysłany: Wto Gru 21, 2004 11:21 pm   

Wybacz, ale "nie wiem to piszę" to akurat chyba nie to, prawda? Jak nie wiesz to stawiaj znak zapytania na końcu zdania i będzie ok. Jeśli nie wiesz o czym mówię to poczytaj swoje posty w wątku o mniejszościach (język kaszubski und so weiter).

Dziki REX 

Wysłany: Wto Gru 21, 2004 11:25 pm   

Zdecydowanie nie rozumiem twojego języka więc chyba jesteś mniejszością narodową. Tak więc pytam się o co ci chodzi?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi