chwile, chwile, chwile
po pierwsze to nie krytyki a propozycji
po drugie wydaje mi się, że akceptując regulamin zaakceptowałem Wasze prawa, dopisałem się w wątku 'witamy nowych...', co równiez jest jednym z punktów panujących tutaj zasad
rozróżniajmy proszę krytykę od konstrutywnej krytyki, pomiędzy niemi jest znacząca różnica
przykro mi jeżeli moje uwagi sa odbierane jako nieuprzejme, nie mialem takiego zamiaru, a tylko wyrazić swoją opinie i/lub pomóc - patrz mój piwerszy post w tym temacie
nie wątpię, że długo pracowaliście by forum osiągnęło taki poziom - zarówno merytoryczny jak i techniczny
zapoznałem się z działami i strukturą dość dokładnie i nie mam do nich żadnych zasrzeżen
moje uwagi [propozycje] dotyczyły głównie restrykcji dla niezarejestrowanych
alberht napisał/a:
przepraszam, ale co Was interesuje z kim rozmawiacie ?? wg mnie dużo ważniejsze jest o czym, a rozmowy tocza się o gdańsku, mieście, które wszyscy kochamy
ten fragment odebraliście jako obraźliwy ?? fakt, mogłem go inaczej skonstruować, ale spieszyłem się, napisałem przepraszam zaraz na wstępie...
nie bądzmy trywialni - przecież nie poobrażamy się na siebie tylko dlatego, że mamy nieco odmienne zdania w kilku [niewielu] kwestiach !! starajmy się poglębiać to, co nas łączy, czyli miłosć do naszego miasta zamiast skupiać się na tym co nas dzieli....
Nie - to nie tak - nic co napisałeś nie jest obraźliwe. Chodzi tylko o fakt, że przychodzisz i zaczynasz (konstruktywnie) krytykować. To sie nie podoba mi - co innym nie wiem. Domyślam się że znasz się na forach bardzo dobrze - ale przyjmij proszę do wiadomości, że to jest forum prywatne - nasze i wyobraź sobie, że my również mamy doświadczenie z innych for - z tych doświadczeń wynika między innymi to jak regulujemy funkcjonowanie naszego. Dlatego po raz kolejny proszę Cię - poczekaj z krytyką/sugestiami/dobrymi radami aż będziemy wiedzieli kim jesteś i co masz poza tym do powiedzenia.
w takim razie przepraszam, ale myślałem, że jesteście trochę bardziej otwarci na propozycje, bo nie wymagałem ani nie wymagam wprowadzenia żadnej z nich w zycie, najnormalniej w świecie zaproponowałem rozwiązania, które z mojego punktu widzenia wydaja mi się dobre, nie obraziłbym się, gdybyście jasno napisali, że tak jak jest jest dorbze i nie potrzeba nowych rozwiązać itp a wtedy uniknelibyśmy całej tej dyskusji i spięć pomiędzy nami, które powstały
nie wątpie, że macie doświadczenie i wiedze, nie podważyłem tego w żadnym z moich postów
kim jestem ?? 17 letnim udzniem jednego z gdańskich liceów, który lubi przysłuchiwać się innym kiedy ci mówią mądrze i ciekawie, a do tego pasjonuje się [raczej pociąga mnie] historią gdańska
Nie - to nie tak - nic co napisałeś nie jest obraźliwe. Chodzi tylko o fakt, że przychodzisz i zaczynasz (konstruktywnie) krytykować. To sie nie podoba mi - co innym nie wiem. Domyślam się że znasz się na forach bardzo dobrze - ale przyjmij proszę do wiadomości, że to jest forum prywatne - nasze i wyobraź sobie, że my również mamy doświadczenie z innych for - z tych doświadczeń wynika między innymi to jak regulujemy funkcjonowanie naszego. Dlatego po raz kolejny proszę Cię - poczekaj z krytyką/sugestiami/dobrymi radami aż będziemy wiedzieli kim jesteś i co masz poza tym do powiedzenia.
W pełni zgadzam sie z tym co napisał Green i inni koledzy!
Alberht, witaj
Chodzi o to, ze jak gdzieś się pierwszy raz przychodzi z wizytą do domu, to nie zaczyna się tej wizyty od przestawiania tam po swojemu mebli, choćby to była wizyta rodzinna Rozumiesz? ?
powiedzmy, ze jestem bardzo bezpośredni a do tego uparty witam serdecznie Was wszystkich i przepraszam za swoje dotychczasowe posty, poprawie sie, slowo /na razie partacza /
dodane:
jak wyglada moja prośba z wielkościami avatarów ?? 90x90px ??
Przy takich dyskusjach przypomina mi się moja teściowa... Kiedy to pierwszy raz po wejściu do mojego mieszkania skrytykowała ustawienie mebli mówiąc gdzie według niej powinny stać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum