Dawny Gdańsk Strona Główna Dawny Gdańsk

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowi użytkownicy
Autor Wiadomość
alberht 
MeNiceTeenager

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 9:06 pm   

chwile, chwile, chwile
po pierwsze to nie krytyki a propozycji
po drugie wydaje mi się, że akceptując regulamin zaakceptowałem Wasze prawa, dopisałem się w wątku 'witamy nowych...', co równiez jest jednym z punktów panujących tutaj zasad
rozróżniajmy proszę krytykę od konstrutywnej krytyki, pomiędzy niemi jest znacząca różnica
przykro mi jeżeli moje uwagi sa odbierane jako nieuprzejme, nie mialem takiego zamiaru, a tylko wyrazić swoją opinie i/lub pomóc - patrz mój piwerszy post w tym temacie

nie wątpię, że długo pracowaliście by forum osiągnęło taki poziom - zarówno merytoryczny jak i techniczny
zapoznałem się z działami i strukturą dość dokładnie i nie mam do nich żadnych zasrzeżen
moje uwagi [propozycje] dotyczyły głównie restrykcji dla niezarejestrowanych

alberht napisał/a:
przepraszam, ale co Was interesuje z kim rozmawiacie ?? wg mnie dużo ważniejsze jest o czym, a rozmowy tocza się o gdańsku, mieście, które wszyscy kochamy

ten fragment odebraliście jako obraźliwy ?? fakt, mogłem go inaczej skonstruować, ale spieszyłem się, napisałem przepraszam zaraz na wstępie...

nie bądzmy trywialni - przecież nie poobrażamy się na siebie tylko dlatego, że mamy nieco odmienne zdania w kilku [niewielu] kwestiach !! starajmy się poglębiać to, co nas łączy, czyli miłosć do naszego miasta zamiast skupiać się na tym co nas dzieli....

Grün 
Oberpomuchel

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 9:50 pm   

Nie - to nie tak - nic co napisałeś nie jest obraźliwe. Chodzi tylko o fakt, że przychodzisz i zaczynasz (konstruktywnie) krytykować. To sie nie podoba mi - co innym nie wiem. Domyślam się że znasz się na forach bardzo dobrze - ale przyjmij proszę do wiadomości, że to jest forum prywatne - nasze i wyobraź sobie, że my również mamy doświadczenie z innych for - z tych doświadczeń wynika między innymi to jak regulujemy funkcjonowanie naszego. Dlatego po raz kolejny proszę Cię - poczekaj z krytyką/sugestiami/dobrymi radami aż będziemy wiedzieli kim jesteś i co masz poza tym do powiedzenia.

alberht 
MeNiceTeenager

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 10:07 pm   

w takim razie przepraszam, ale myślałem, że jesteście trochę bardziej otwarci na propozycje, bo nie wymagałem ani nie wymagam wprowadzenia żadnej z nich w zycie, najnormalniej w świecie zaproponowałem rozwiązania, które z mojego punktu widzenia wydaja mi się dobre, nie obraziłbym się, gdybyście jasno napisali, że tak jak jest jest dorbze i nie potrzeba nowych rozwiązać itp a wtedy uniknelibyśmy całej tej dyskusji i spięć pomiędzy nami, które powstały

nie wątpie, że macie doświadczenie i wiedze, nie podważyłem tego w żadnym z moich postów

kim jestem ?? 17 letnim udzniem jednego z gdańskich liceów, który lubi przysłuchiwać się innym kiedy ci mówią mądrze i ciekawie, a do tego pasjonuje się [raczej pociąga mnie] historią gdańska

Grün 
Oberpomuchel

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 10:16 pm   

No i bardzo dobrze - tą właśnie historią tu się zajmijmy :)

seestrasse 
Zesztrasia z Szafy

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 10:26 pm   

alberht napisał/a:
kim jestem ?? 17 letnim udzniem jednego z gdańskich liceów, który lubi przysłuchiwać się innym kiedy ci mówią mądrze i ciekawie

och, przysluchujesz sie wyjatkowo aktywnie :hihi:

alberht 
MeNiceTeenager

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 10:33 pm   

seestrasse napisał/a:
alberht napisał/a:
kim jestem ?? 17 letnim udzniem jednego z gdańskich liceów, który lubi przysłuchiwać się innym kiedy ci mówią mądrze i ciekawie

och, przysluchujesz sie wyjatkowo aktywnie :hihi:

nie można być tylko biernymsłuchaczem...

seestrasse 
Zesztrasia z Szafy

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 10:39 pm   

alberht napisał/a:
nie można być tylko biernymsłuchaczem...

alez mozna. na przyklad na poczatku :P

lucy 
Lusia

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 10:42 pm   

Grün napisał/a:
Nie - to nie tak - nic co napisałeś nie jest obraźliwe. Chodzi tylko o fakt, że przychodzisz i zaczynasz (konstruktywnie) krytykować. To sie nie podoba mi - co innym nie wiem. Domyślam się że znasz się na forach bardzo dobrze - ale przyjmij proszę do wiadomości, że to jest forum prywatne - nasze i wyobraź sobie, że my również mamy doświadczenie z innych for - z tych doświadczeń wynika między innymi to jak regulujemy funkcjonowanie naszego. Dlatego po raz kolejny proszę Cię - poczekaj z krytyką/sugestiami/dobrymi radami aż będziemy wiedzieli kim jesteś i co masz poza tym do powiedzenia.

W pełni zgadzam sie z tym co napisał Green i inni koledzy! :)

Alberht, witaj :D

Chodzi o to, ze jak gdzieś się pierwszy raz przychodzi z wizytą do domu, to nie zaczyna się tej wizyty od przestawiania tam po swojemu mebli, choćby to była wizyta rodzinna :wink: Rozumiesz? :lol: :ok: ?

Pozdrawiam :)

alberht 
MeNiceTeenager

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 10:45 pm   

powiedzmy, ze jestem bardzo bezpośredni :P a do tego uparty :) witam serdecznie Was wszystkich i przepraszam za swoje dotychczasowe posty, poprawie sie, slowo /na razie partacza :P /

dodane:
jak wyglada moja prośba z wielkościami avatarów ?? 90x90px ??

Maciek 
Krzywek

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 10:56 pm   

Cytat:

Cytat:
Chodzi o to, ze jak gdzieś się pierwszy raz przychodzi z wizytą do domu, to nie zaczyna się tej wizyty od przestawiania tam po swojemu mebli,

:haha: :hihi:

alberht 
MeNiceTeenager

Wysłany: Nie Lip 11, 2004 11:10 pm   

Maciek napisał/a:
Cytat:

Cytat:
Chodzi o to, ze jak gdzieś się pierwszy raz przychodzi z wizytą do domu, to nie zaczyna się tej wizyty od przestawiania tam po swojemu mebli,

:haha: :hihi:

znow zle sformuowałem myśl - chciałem zapytać czy chociaż ona została wzięta pod uwagę, bo moj standardowy avatar ma 84x84px :/

Mikołaj 
Idi Admin

Wysłany: Pon Lip 12, 2004 12:00 am   

Cytat:
tą właśnie historią tu się zajmijmy

taką mam też prośbę...
Cytat:
84x84px

skoro nie da się go przyciąć do 80x80, to w ramach otwarcia na postulaty młodzieży ustawię na 84x84

seestrasse 
Zesztrasia z Szafy

Wysłany: Pon Lip 12, 2004 12:08 am   

Mikołaj napisał/a:
w ramach otwarcia na postulaty młodzieży

dziadzio sie odezwal :hihi: a co ja mam powiedziec???

alberht 
MeNiceTeenager

Wysłany: Pon Lip 12, 2004 12:13 am   

dziękuje bradzo:)

Barabasz 

Wysłany: Pon Lip 12, 2004 5:28 pm   

Przy takich dyskusjach przypomina mi się moja teściowa... 8O Kiedy to pierwszy raz po wejściu do mojego mieszkania skrytykowała ustawienie mebli mówiąc gdzie według niej powinny stać... :hihi:

Odpowiedz do tematu