Własnie, małe pytanie, właśnie zauważyłem ze zgubił mi się telefon, mówiac szczerze nie wiem kiedy, ale w piątek przed imprezą jeszcze był, tak wiec wiział może ktoś starą, obsrópaną nokie z troche rozwalonym, ekranem? Nie wiem jaki to był model nie znam się. Kolor granatowy.
Oglądając zdjęcia zamieszczone na Forum, mam wrażenie, że znajdą się i tacy, którzy zapłaciliby za nierozpowszechnianie płytki
A mną miatają sprzeczne uczucia - z jednej strony nie jestem zachwycony tym co widzę, ale z drugiej chętnie bym się dowiedział co jeszcze wyprawiałem. Wprawdzie dużo opowiedziała mi już Danzigerin, ale chyba nie wszystko
Własnie, małe pytanie, właśnie zauważyłem ze zgubił mi się telefon, mówiac szczerze nie wiem kiedy, ale w piątek przed imprezą jeszcze był, tak wiec wiział może ktoś starą, obśrópaną nokie z troche rozwalonym, ekranem? Nie wiem jaki to był model nie znam się. Kolor granatowy.
Widzę, że kolega ma jakieś poznańskie korzenie. N'est pas?
Mała korekta: pisze się obśrupany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum