Na ulicy Wiosny Ludów w krzakach ukryty jest no właśnie może ktoś wie co to jest i w jakim celu było wykorzystywane ? Widziałem również identyczny bunkier? na terenie stoczni.
DSC01337.jpg
Plik ściągnięto 22314 raz(y) 64,81 KB
DSC01336.jpg
Plik ściągnięto 22314 raz(y) 77,35 KB
_________________ Wszystkie sztandary tak mocno już zostały splamione krwią i gównem, że najwyższy czas byłoby nie mieć żadnego. WOLNOŚĆ.
Witam! Obok tego "małego bunkra" od strony Motławy znajduje się jeszcze wejście prawdopodobnie do schronu a po drugiej stronie Motławy dokładnie na przeciwko jest wejście do innego schronu....a może one(te schrony) są połączone czyż by tunel pod Motławą hehe! Pozdrawiam!
Eeee myślę że ci lobbyści od kładki są tak zafiksowani na tym punkcie że nawet już gotowy i w pełni sprawny tunel by ich nie przekonał. Wygląda mi to na jakieś SZWAGIER KOMPANY a rodzina jest najważniejsza to trzeba dać zarobić! hehe to taka mała dygresja Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum