Następne magiczne miejsce - szczególnie teraz, w wiosenno-letniej krasie. Ale co ja będę gadać po próżnicy: popatrzcie na te zdjęcia, naróbcie sobie apetytu, a przy najbliższej okazji wybierzcie się na wycieczkę.
Również polecam te okolice. Tak samo jak Marek wybierałem tam się od baaardzo dawna i w zeszłym roku zmobilizowałem się i odbyłem wycieczkę.
Rezerwat Mewia Łacha w Górkach Wschodnich też jest wspaniały
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuje się, zarobiony jestem !
W moich domowych zbiorach znalazłem zdjęcie które zrobiłem z 40 metrowej wysokości. Oto więc port w Świbnie i Przekop Wisły z innej perspektywy... Bajkowy widok...
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Cykliczne manewry różnorakich służb ratowniczych (Paramedic popraw mnie, jeśli się mylę).
"Świbnieńskie Lato" to taki dzień strazaka... Są zawody OSP, pokazy PSP i ratownictwa medycznego i morskiego... Są koncerty dla dzieci i dla dorosłych i disco do białego rana... Ogólnie impreza rodzinna i atrakcja turystyczna dla przyjezdnych czekających na prom do Mikoszewa... Fajna zabawa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum