Czy jelitkowo-int.jpg to na pewno Jelitkowo? Identyczny baraczek z identyczną nazwą stał na Stogach... Tuż za tym oknem z napisem „KAWA” wypiłem w latach 60 moje pierwsze piwo.
W 1995 roku baraczek jeszcze stał.
jaka piękna magenta na tej ostatniej focie (magenta? dobrze mówię? )
no i tow. Wiesław na pierwszej...
"Magienta, magienta", jak mawiał mój prof. od projektowania graficznego.
Negatyw dostał w doopę i jest trza nad nim popracować, żeby cóś z nim zrobić sensownego. Może jak ochłonę z radości posiadania skanera, to wyprowadzę go na prostą
Oliwa 8-Zdjęcie to bardzo mnie ucieszyło.Jest to pierwsza fotka spalonego ok.1970r
młyna obok stawu przy al.Grunwaldzkiej,która widzę.Znam to miejsce z dzieciństwa.
Dzięki i pozdrawiam.Reszta zdjęć też super.
Czy jelitkowo-int.jpg to na pewno Jelitkowo? Identyczny baraczek z identyczną nazwą stał na Stogach... Tuż za tym oknem z napisem „KAWA” wypiłem w latach 60 moje pierwsze piwo.
W 1995 roku baraczek jeszcze stał.
Oczywiście moja pomyłka. Rock&Roll&kawa&fullwypas to oczywiście Sianki
ostatnio słyszałam, jak jakaś dziesięciolatka startująca w tańcach towarzyskich cieszyła się, że będzie miała kostium "w kolorze madżenta". łał normalnie
wiem, bla blam
To dopiero nic.
Przeglądam teraz archiwum, jest tego full
Poskanuję sobie trochę..............
Doszedłem do wniosku, że lata 50 i 60 to super temat - nam bliższy.
Cierpliwi zostana wynagrodzeni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum