Złoty medal dla tego, kto go znajdzie. Najstarsze dziadki na Wyspie nie potrafiły pokazać, gdzie on jest ani jak wygląda Nachodziliśmy się bez rezultatu
Złoty medal dla tego, kto go znajdzie. Najstarsze dziadki na Wyspie nie potrafiły pokazać, gdzie on jest ani jak wygląda Nachodziliśmy się bez rezultatu
Uuuu a myślałem że tylko ja go nie mogę znaleźć Może to przez tą konserwację
No to jak tam pojedziesz i znajdziesz i zwiedzisz "tylko z zewnątrz" to poproszę o fotki. Mi się nie udało go znaleźć mimo posiadania przy sobie wydruków z przytoczonej strony
A ja Was proszę. Nie działajcie mi na nerw.
Gdzieś mam fotki wiatraka z Palczewa. Postaram się odszukać płytkę i wrzucić zdjęcia na foruma. Tylko gdzie po tylu przeprowadzkach to znaleźć
To ja poproszę o ten medal.
Ale fakt, że można stać 3 kroki od niego i jeszcze nie widzieć (tak dobrze się chowa)...
_________________ When a man is tired of Gdańsk he is tired of life /niby Oscar Wilde/
Parker, nie bucz. Ten wiatrak naprawdę jest bardzo słabo widoczny a miejscowi na pytanie o niego najczęściej odpowiadają: "Był panie, był. Ale już go nie ma". Albo machają ręką w nieokreslonym kierunku: "Gdzieś tam".
Poszukam w domu fotek. Ale może to trochę potrwac, bo one jeszcze w wersji analogowej, a więc trzeba przeryć sterty albumów i potem jakoś przekształcić w formę akceptowalną przez forum.
_________________ When a man is tired of Gdańsk he is tired of life /niby Oscar Wilde/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum