Wysłany: Pią Kwi 23, 2004 11:03 am Wystawa o starym Wrzeszczu
Znalazłem na tablicy ogłoszeń ciekawe zaproszenie - chodzi o poniedziałek, więc jeszcze trochę czasu zostało:
Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk
ma zaszczyt zaprosić na otwarcie wystawy
WRZESZCZ DAWNE PRZEDMIEŚCIE GDAŃSKA
dnia 26 kwietnia 2004 roku o godz. 13:00
Aha, dla tych co mogliby nie wiedzieć: wystawa będzie w hallu wystawowym Biblioteki, przy ul. Wałowej 15 w Gdańsku.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
osiolkowi w zloby dano ...przecie jest tez www.e-dukacja.megaserwer.com Trza isc i trza gadac...kto zrobi filmy o starym Wrzeszczu ??? albo moze wakacyjne warsztaty studenckie-foto cyfr Wrzeszcz ???Albo.....;-))
hmmm... wszedłem na tę stronę:
"Koło Naukowe "Internet w Edukacji" jest organizacją studencką, działającą w Instytucie Pedagogiki Wydziału Nauk Społecznych Uniwersytetu Gdańskiego. Głównym celem naszej działalności jest pogłębianie wiedzy dotyczącej stosunkowo nowego narzędzia kształcenia jakim jest Internet"
"Zapraszamy wszystkich studentów, którzy interesują się Internetem"
Veni, vidi... ;)
Wystawa wspamiała! Naprawdę warto ją zobaczyć. Mnóstwo fotografii, planów, map, rysunków...
Marku, czekamy na fotorelację.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum