Mozna sprawdzic czy sa wasze zdjecia szkolne, z uczelni etc. - bardzo rozbudowana i nadzwyczaj 'dzialajaca' baza danych. Napewno znajdziecie wasze zdjecie...
Mozna sprawdzic czy sa wasze zdjecia szkolne, z uczelni etc. - bardzo rozbudowana i nadzwyczaj 'dzialajaca' baza danych. Napewno znajdziecie wasze zdjecie...
Sabciu, ten Pan to faktycznie najlepszy nauczyciel języka polskiego jaki kiedykolwiek mnie uczył. Nawet w tak beznadziejnej lekturze jaką jest "Nad Niemniem" potrafił nas rozkochać
Beka, ja kończyłem Conradinum w 1999, jesteś z rocznika wyżej jak sądzę (klasa "c" ?) i nawet chyba pamiętam co poniektóre twarze z tego zdjęcia Chyba, że po wypiciu w mym przydługim życiu całej masy wynalazków o zawartości procentowej coś mi się w głowie poprzestawiało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum