Litr piwa zawiera 250 kalorii, czlowiek pracy potrzebuje 3000 kalorii. Czyli dziennie powinien wypic 12 litrow piwa. Ciekawe jak po takiej dawce by pracowal Piekny ten plakat sprzed czasow prohibicji.
A dlaczego szydzić ? Dzisiaj nie ma bicza nad głową i ludzie nawet nie udają że pracują ! O co dopiero mówić o porządku ! Zalała nas tania amerykańska kultura - którą my nazywamy wolnością. Ja przepraszam że gadam jak emerytowany pracownik SB bądź GUKPiW - ale nie należy odwracać się od minionych dokonań.
A dlaczego szydzić ? Dzisiaj nie ma bicza nad głową i ludzie nawet nie udają że pracują ! O co dopiero mówić o porządku ! Zalała nas tania amerykańska kultura - którą my nazywamy wolnością. Ja przepraszam że gadam jak emerytowany pracownik SB bądź GUKPiW - ale nie należy odwracać się od minionych dokonań.
Wyluzuj Hanemann. Ani nie mam zamiaru odwracać się od minionych dokonań, ani nie twierdzę, że czasy współczesne są tak do końca lepsze. A szydzę sobie z rzeczy, które mnie śmieszą. Takimi rzeczami dla mnie są z całą pewnością tamtejsze plakaty i inne te wszystkie propagandowe badziewka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum