Dawny Gdańsk

Bla bla bla - o sso chodzi?

kubek - Sob Cze 10, 2006 5:13 am
Temat postu: o sso chodzi?
O co chodzi z tym Kubkiem??? Coscie sie tak na mnie zawzieli? Pzdr. Kubek
aries.mehehe - Sob Cze 10, 2006 6:38 am

Taki trick ;) [ you ] bez spacji powoduje wyświetlenie się nika zalogowanej aktualnie osoby, czyli Ciebie ;)

A Ty Gość też się dasz nabrać?

Tequilla - Sob Cze 10, 2006 12:24 pm

W to :hmmm: nie wątpię i wtedy będę miał ubaw :haha: :OO
seestrasse - Sob Cze 10, 2006 2:47 pm

Cytat:
A Ty seestrasse też się dasz nabrać?

ja już na to chorowałam :hihi:
wszystkich piszących do mnie PW z zapytaniem "o co chodzi z tym Twoim podpisem" pragnę zapewnić, że moje uczucie jest głębokie i szczere :haha:

aries.mehehe - Sob Cze 10, 2006 2:57 pm

seestrasse, za to mnie Twój podpis jakoś... dystansuje ;) Nie codzień widzę w podpisie "aries.mehehe, I love you!" ;) hehehe...

Ja się nigdy nie nabrałem na ten numer, ale tylko dla tego, że najpierw zauważyłem na jakimś forum podobny wątek do tego ;) Pewnie też bym się zastanawiał co jest grane i czy przypadkiem nie siedzę w Matrixie ;)

seestrasse - Sob Cze 10, 2006 2:59 pm

przyznam szczerze, to wszystko z pobudek egoistycznych. ja u siebie przecież widzę seestrasse, I love you
:wink:

aries.mehehe - Sob Cze 10, 2006 3:02 pm

seestrasse, no tak... i wszystko jasne ;)
Kasandra - Sob Cze 10, 2006 7:49 pm

No niby tak, dla większości jasne, ale może Gość potrzebuje żeby wszystko jeszcze raz dokładnie wytłumaczyć? :hmmm:

Koniec, koniec już z pisaniem na temat ciebie, Gość, obiecuję, że to już mój ostatni post w tm i podobnych tematach. Teraz powracam do spraw poważnych i gdańskich :co_jest: Boję się, że w końcu Gość podejmie kroki żeby mnie zbanować 8))

gargoyle dfl - Sob Cze 10, 2006 7:53 pm

Za poczucie humoru to chyba jeszcze nikt nie zostal zbanowany?? :hmmm:
Kasandra - Sob Cze 10, 2006 9:24 pm

Nigdzie nie jest napisane, że nie moge być pierwsza, zwłaszcza biorąc pod uwagę wpływy, jakie ma na forum osoba taka jak Gość :wink:

Ouuuuupsssssssss........................ A miałam już nie pisać na ten temat 8))

aries.mehehe - Sob Cze 10, 2006 9:31 pm

Heh... A Ty Gość widzisz i nie reagujesz... Rusz cztery litery i zrób coś z tym! ;)
turecki - Nie Cze 11, 2006 12:47 pm

a co ja jakiś Neo jestem czy Trinity?
turecki - Nie Cze 11, 2006 12:48 pm

a poza tym ten żółty jest tak jasny,że nie wiem co tam nabazgrane...
aries.mehehe - Nie Cze 11, 2006 12:56 pm

O ja... kolejna osoba się złapała... ;)

PS. To sobie go zaznacz i będziesz widział ;)

turecki - Nie Cze 11, 2006 1:42 pm

najpierw poczytałem,ale 1-zabawa autora jest na 1 miejscu.2 -wypada odpowiedzieć jak coś piszą do mnie-nawet jak pisze Gość ;)
kubek - Nie Cze 11, 2006 10:18 pm

To rzeczywiscie dalem sie zrobic jak przedszkolak. Moze dlatego ze promile mialem powiekszone w tym czasie:)
Pozdrowienia i I love you all :hihi: i kazdego z osobna

gargoyle dfl - Pon Cze 12, 2006 3:05 am

mozna powiedziec ,ze Ci zrobili w kubek
qubala11 - Wto Gru 14, 2010 4:56 pm

gargoyle dfl napisał/a:
mozna powiedziec ,ze Ci zrobili w kubek

:szczena: pogielo mnie i to na dobre. 8O nie kumam i mowiac krotko robicie mnie w banana albo...w qubale? 8)) odpowidz jest:- albo ta herbata, ktora pije to nie herbata....albo pod czapka mam jajecznice...i w ogoooooooooole nie ku-mam. :skolowany: :roll: o sssssso ccchozi........

qubala11 - Wto Gru 14, 2010 4:59 pm
Temat postu: Re: o sso chodzi?
kubek napisał/a:

amatorka ze mnie :roll: jak nic Prosze Panstwa...bo dopiero zobaczylam cala akcje, poczytalam a i tak niewiele zrozumialam...

:haha: dobrze ze nie widzicie mej geby- normalnie galy wytrzeszczone, ze sie prawie w tym obrebie kola mordziska mego nie mieszcza...ech....czlek sie starzeje a coraz mniej rozumie...do bani z takimi wczasami :II

ruda - Wto Gru 14, 2010 7:54 pm

To było 4 lata temu i chyba było to odniesienie do czegoś tam. :mrgreen:
Naprawdę są ciekawsze wątki a przede wszystkim zapraszam TU :zgooda:

Martino - Sro Gru 15, 2010 5:20 pm
Temat postu: Re: o sso chodzi?
qubala11 napisał/a:
kubek napisał/a:

amatorka ze mnie :roll: jak nic Prosze Panstwa...bo dopiero zobaczylam cala akcje, poczytalam a i tak niewiele zrozumialam...

:haha: dobrze ze nie widzicie mej geby- normalnie galy wytrzeszczone, ze sie prawie w tym obrebie kola mordziska mego nie mieszcza...ech....czlek sie starzeje a coraz mniej rozumie...do bani z takimi wczasami :II

nie przejmuj się tym.. to takie sztuczki z używaniem nick-a, który aktualnie ogląda post.
Stare zabawy.... spoko! Dla uspokojenia Ciebie - porównaj daty postów z datą Twojej aktywacji na forum!

Sbigneus - Sro Gru 15, 2010 7:44 pm

Ciekawa zabawa. Wszedłem w 2007 roku a o mnie mówili już w 2006 r. Chyba djv :alenumer: