|
Dawny Gdańsk
|
 |
Sprawy techniczne - złe wyświetlanie
danziger - Pią Wrz 30, 2005 10:48 am Temat postu: złe wyświetlanie Od jakiegoś czasu forum dziwnie się wyświetla - o co tu chodzi?
parker - Pią Wrz 30, 2005 12:01 pm
mi się nie wyświetla ten obrazek załączony...
Sabaoth - Pią Wrz 30, 2005 12:09 pm
Ten problem mialem w subSilver, jak zmienilem na modSilver wszystko bylo OK. Moze wcielo z serwera jakies pliki?
danziger - Pią Wrz 30, 2005 12:24 pm
parker napisał/a: | mi się nie wyświetla ten obrazek załączony... |
mi też niestety
a chciałem nim pokazać co się nie wyświetla
pumeks - Pią Wrz 30, 2005 12:52 pm
Mi w subGreenie też się nie wyświetlił
danziger - Pią Wrz 30, 2005 1:23 pm
Może teraz pójdzie?
danziger - Pią Wrz 30, 2005 1:25 pm
No to wygląda na to, że obrazków nie mogę załączać
danziger - Pią Paź 21, 2005 12:07 pm
A teraz nie wyświetla mi postów nieprzeczytanych - czyżby to efekt sprzątania?
danziger - Wto Lis 08, 2005 7:13 pm
Co jest - wyświetliło mi jeden wynik w nieprzeczytanych.
Kliknąłem - wyświetla "znaleziono jeden wynik", ale nie pokazuje posta.
Włażę więc zurueck na główną patrzę, gdzie jest "żółte" - widzę, że w "Gdańsk Sopot Gdynia" ostatni post to post Marcina w watku "Pomnik Cesarza Wilhelma" - klikam nie ma tam tego postu, co więcej - całego wątku!
Post jednak gdzies istnieje (tylko gdzie?), bo można go przeczytać klikając na posty ostatnio napisane przez Marcina.
Gdzie to mogło zniknąć i jak?
Mikołaj - Wto Lis 08, 2005 7:30 pm
nie wiem, takie rzeczy się dzieją i tyle, nie ma co debatować nad każdym jednostkowym przypadkiem
Corzano - Wto Lis 08, 2005 7:33 pm
Mikołaj napisał/a: | nie wiem, takie rzeczy się dzieją i tyle |
Wiem, wiem... światy równoległe, itd. Ja się przyzwyczaiłem.
Sabaoth - Wto Lis 08, 2005 7:38 pm
Ja też to miałem, dotyczy Pomnika Wilhelma i Samolotu - restauracji w Straszynie. Trzeba wejść na przedostatnią stronę w tych wątkach.
danziger - Wto Lis 08, 2005 7:44 pm
Sabaoth napisał/a: | Ja też to miałem, dotyczy Pomnika Wilhelma i Samolotu - restauracji w Straszynie. Trzeba wejść na przedostatnią stronę w tych wątkach. |
znam ten patent, tyle że tym razem nie było całego wątku, więc nie było gdzie wchodzić na tę przedostatnią stronę...
Marcin - Wto Lis 08, 2005 8:27 pm
Cytat: | Post jednak gdzies istnieje (tylko gdzie?), bo można go przeczytać klikając na posty ostatnio napisane przez Marcina. |
Ale w ten sposób nie można obejrzeć załączonych zdjęć.
Dlatego po prostu podam linka do "znikłego" wątku...
http://www.forum.dawnygda...lhelma&start=60
Cytat: | nie ma co debatować nad każdym jednostkowym przypadkiem |
Możliwe, że nie są to jednostkowe przypadki... Saab zasugerował, że może wiązać się to z hurtowym (i tajemniczym) zniknięciem postów pewnego użytkownika (wraz z nim samym) w tych wątkach...
Cytat: | znam ten patent, tyle że tym razem nie było całego wątku, więc nie było gdzie wchodzić na tę przedostatnią stronę... |
By napisać ostatni post w wątku musiałem posłużyć się funkcją "szukaj" - w tradycyjny sposób nie mogłem znaleźć wątku (bo go "nie widać")...
By przeczytać ostatni post Teguilli też musiałem skorzstać z tej funkcji - bo oficjalnie wątek nie istnieje. http://www.forum.dawnygda...raszyn&start=15
Mikołaj - Wto Lis 08, 2005 9:43 pm
jednostkowe czy nie niestety nie ma magicznego przycisku "napraw" wiem, ze problem wystepuje tez na innych forach opartych na skrypcie phpBB
seestrasse - Wto Lis 08, 2005 10:08 pm
p-jęknie gdyby nie linki podane przez Martina, ja w ogóle nie wiedziałabym o tych postach
danziger - Wto Lis 08, 2005 10:11 pm
widzę, że są nowe posty w tym wątku (Pomnik cesarza Wilhelma), ale nie mogę się do nich dostać w żaden sposób - ani normalnie, ani przez zuchmaszynę
Może ktoś, kto jest w stanie do tego wątku wejść mógłby wyciąć z niego posty i założyć jakiś nowy wątek, do którego można się będzie dostać?
seestrasse - Wto Lis 08, 2005 10:15 pm
żądamy pełnego dostępu do Forum!
Sabaoth - Wto Lis 08, 2005 10:50 pm
Proszę, nie piszcie w tych wątkach, zacznijcie nowe o takim samym tytule.
seestrasse - Wto Lis 08, 2005 11:35 pm
a dlaszego?
Marcin - Sro Lis 09, 2005 12:05 am
danziger napisał/a: | widzę, że są nowe posty w tym wątku (Pomnik cesarza Wilhelma), ale nie mogę się do nich dostać w żaden sposób - ani normalnie, ani przez zuchmaszynę
Może ktoś, kto jest w stanie do tego wątku wejść mógłby wyciąć z niego posty i założyć jakiś nowy wątek, do którego można się będzie dostać? |
http://www.forum.dawnygda...er=asc&start=60
A teraz (po przekroczeniu pięciu stron) można wejść do wątku ze strony głównej, ale nadal nie wyświetla się w spisie wątków w "Gdańsk - Sopot - Gdynia".
Marcin - Sro Lis 09, 2005 12:16 am
danziger napisał/a: | Może ktoś, kto jest w stanie do tego wątku wejść mógłby wyciąć z niego posty i założyć jakiś nowy wątek, do którego można się będzie dostać? |
Melduję wykonanie zadania...
Pomnik Cesarza Wilhelma I (po raz drugi)
danziger - Sro Lis 09, 2005 12:31 am
No!
Sabaoth - Sro Lis 09, 2005 6:43 am
Cytat: | Melduję wykonanie zadania... |
Dziękujemy, stanęliście na wysokości zadania
|
|