|
Dawny Gdańsk
|
 |
Na papierze, ekranie i w Mieście - Graf odnawia polskie Prusy
Mikołaj - Sro Paź 20, 2004 4:32 pm Temat postu: Graf odnawia polskie Prusy Graf odnawia polskie Prusy
stary szkot - Czw Paź 21, 2004 9:11 pm
To o tym samym grafie.
http://www.nie.com.pl/mai...zaznacz=Krokowa
Zoppoter - Pią Paź 22, 2004 7:58 am
Przepraszam, ale traktowanie Urbana jako źródła informacji jest dla mnie daleko posuniętą naiwnością. To człowiek, który zawodowo kłamał przez długie lata, obrażając i pomawiając przy tym wielu przyzwoitych ludzi. I nie mówię tu tylko o czasach, gdy był rzecznikiem polskiego rządu. To samo dotyczy okresu, kiedy wydawał "NIE", wszak nawet przegrał jakieś procesy i musiał prostować publikowane tam kłamstwa.
Nie mam zamiaru wierzyć ani nawet czytać niczego, co drukuje ten periodyk. Niech sobie Urban zarabia na głupszych ode mnie.
stary szkot - Pią Paź 22, 2004 9:04 pm
Cytat: | Nie mam zamiaru wierzyć ani nawet czytać niczego, co drukuje ten periodyk. Niech sobie Urban zarabia na głupszych ode mnie. |
Ten link był pomyślany jako informacja dla tych co chcą. Nie jako konieczność dla tych co nie chcą.
A poza tym: - Urban w lewo czy w prawo – dyskusje na tematy polityczne najlepiej jest moim zdaniem prowadzić
1. prywatnie
2. ustnie
3. zaprosiwszy na rozjemcę machandla
4. mając duuuużo czasu
Jeśli reflektujesz możemy się w maju w tym celu spotkać. Machandla i czas załatwię – reszta zależy od Ciebie.
bassa - Sob Paź 23, 2004 1:18 am
Aaaaaa.ze dodam niewinnie niuans- akurat Urban MUSI precyzyjnie dokumentowac swoje art...
Znaczy-oczywiscie, ze kazdemu faktowi mozna nadac dowolnej urody twarz..to łatwe! Ale doszukac sie czystego faktu...hmmm..to chyba akurat FDG uczy ??? precyzji ??? zauwazania szczegolu ??? i Własnego Zdania...
Zoppoter - Nie Paź 24, 2004 7:09 pm
bassa napisał/a: | Aaaaaa.ze dodam niewinnie niuans- akurat Urban MUSI precyzyjnie dokumentowac swoje art...
|
To słabo sie wywiazuje z tego obowiązku. Przegrał juz kilka procesów o zniesławienie, czyz nie?
Nie mam ochoty na dyskusje o polityce. Kazdy(a) z nas w tym forum ma swoje zdanie o rozmitych źródłach informacji i ich wiarygodności. Każdy(a) z nas może (i często to robi) wyraża tu tę swoją opinię. Ja też to właśnie zrobiłem. Uważam Urbana za kłamcę, napisałem to, uzasadniłem dlaczego. To wszystko.
Grün - Pon Paź 25, 2004 10:43 am
Bo klamstwo ma wielkie uszy
Pietrucha - Wto Paź 26, 2004 5:04 pm
|
|