|
Dawny Gdańsk
|
 |
Na papierze, ekranie i w Mieście - Z Gdańskiem na wakacje - finał konkursu
Marcin - Pon Wrz 27, 2004 4:10 pm Temat postu: Z Gdańskiem na wakacje - finał konkursu Z Gdańskiem na wakacje - finał konkursu
A oto wszyscy laureaci konkursu:
I miejce (2 bilety na trasie Gdańsk - Londyn - Gdańsk) i Nagroda Publiczności (album o Gdańsku i materiały promocyjne miasta) - Katarzyna Maliszewska z Gdyni
II miejsce (artykuły fotograficzne o wartości 300 zł) - Agnieszka Lewańczyk z Gdańska
III miejsce (artykuły fotograficzne o wartości 150 zł) - Janina Laskowska-Mróz z Pręgowa
Wyróżnienie specjalne Jury (album o Gdańsku i materiały promocyjne miasta) - Bartosz Bajków z Gdańska.
Gratuluję.
Marcin - Pon Paź 04, 2004 9:24 pm
„Zabierz Gdańsk na wakacje” - nagrody wręczone
Jeszcze raz gratuluję.
Petelka - Pon Paź 04, 2004 9:26 pm
parker - Pon Paź 04, 2004 9:26 pm
mam wrażenie że to jakiś spisek - Rzygacze obstawiają wszystkie konkursy w okolicy?
Grün - Pon Paź 04, 2004 11:16 pm
Żeby tylko konkursy...
Sabaoth - Wto Paź 05, 2004 11:29 am
Ale na koszulce:
primo - nie widze napisu RZYGACZE
secundo - widze napis I (love) OLD TOWN i sylwetke Zurawia, znowu ta nieszczesna starowka? WSTYD!
pumeks - Wto Paź 05, 2004 11:31 am
Sabaoth napisał/a: | widze napis I (love) OLD TOWN i sylwetke Zurawia, znowu ta nieszczesna starowka? |
Coś ty, wg drogowskazów porozstawianych w Gdańsku "OLD TOWN" znaczy "GŁÓWNE MIASTO".
Sabaoth - Wto Paź 05, 2004 11:57 am
Cytat: | Coś ty, wg drogowskazów porozstawianych w Gdańsku "OLD TOWN" znaczy "GŁÓWNE MIASTO". |
To ja przepraszam, moja znajomosc angielskiego bardzo sie ZDEZAKTUALIZOWALA
pumeks - Wto Paź 05, 2004 2:47 pm
Sabaoth napisał/a: | Cytat: | Coś ty, wg drogowskazów porozstawianych w Gdańsku "OLD TOWN" znaczy "GŁÓWNE MIASTO". |
To ja przepraszam, moja znajomosc angielskiego bardzo sie ZDEZAKTUALIZOWALA |
To jest w ogóle interesujący przyczynek do tłumaczeń: Rechte Stadt = Główne Miasto = Old Town.
Sabaoth - Wto Paź 05, 2004 5:03 pm
A czy Rzygaczowi przystoi nosić TAKĄ koszulkę?
Mikołaj - Wto Paź 05, 2004 8:37 pm
Myślę, że BartoszB może jeszcze nie wiedzieć, że jest Rzygaczem.
Sabaoth - Wto Paź 05, 2004 9:05 pm
Może zostać Rzygaczem po złożeniu samokrytyki
DarioB - Wto Paź 05, 2004 10:57 pm
Nawet w TV ich pokazali.
|
|