Dawny Gdańsk

Na papierze, ekranie i w Mieście - Z Gdańskiem na wakacje - finał konkursu

Marcin - Pon Wrz 27, 2004 4:10 pm
Temat postu: Z Gdańskiem na wakacje - finał konkursu
Z Gdańskiem na wakacje - finał konkursu
A oto wszyscy laureaci konkursu:
I miejce (2 bilety na trasie Gdańsk - Londyn - Gdańsk) i Nagroda Publiczności (album o Gdańsku i materiały promocyjne miasta) - Katarzyna Maliszewska z Gdyni
II miejsce (artykuły fotograficzne o wartości 300 zł) - Agnieszka Lewańczyk z Gdańska
III miejsce (artykuły fotograficzne o wartości 150 zł) - Janina Laskowska-Mróz z Pręgowa
Wyróżnienie specjalne Jury (album o Gdańsku i materiały promocyjne miasta) - Bartosz Bajków z Gdańska.

Gratuluję. :)

Marcin - Pon Paź 04, 2004 9:24 pm

„Zabierz Gdańsk na wakacje” - nagrody wręczone
Jeszcze raz gratuluję. :)

Petelka - Pon Paź 04, 2004 9:26 pm

:D :==
parker - Pon Paź 04, 2004 9:26 pm

mam wrażenie że to jakiś spisek - Rzygacze obstawiają wszystkie konkursy w okolicy? :wink:
Grün - Pon Paź 04, 2004 11:16 pm

Żeby tylko konkursy... :%
Sabaoth - Wto Paź 05, 2004 11:29 am

Ale na koszulce:
primo - nie widze napisu RZYGACZE :hihi:
secundo - widze napis I (love) OLD TOWN i sylwetke Zurawia, znowu ta nieszczesna starowka? WSTYD! :evil:

pumeks - Wto Paź 05, 2004 11:31 am

Sabaoth napisał/a:
widze napis I (love) OLD TOWN i sylwetke Zurawia, znowu ta nieszczesna starowka?

Coś ty, wg drogowskazów porozstawianych w Gdańsku "OLD TOWN" znaczy "GŁÓWNE MIASTO". :hihi:

Sabaoth - Wto Paź 05, 2004 11:57 am

Cytat:
Coś ty, wg drogowskazów porozstawianych w Gdańsku "OLD TOWN" znaczy "GŁÓWNE MIASTO".

To ja przepraszam, moja znajomosc angielskiego bardzo sie ZDEZAKTUALIZOWALA :hihi:

pumeks - Wto Paź 05, 2004 2:47 pm

Sabaoth napisał/a:
Cytat:
Coś ty, wg drogowskazów porozstawianych w Gdańsku "OLD TOWN" znaczy "GŁÓWNE MIASTO".

To ja przepraszam, moja znajomosc angielskiego bardzo sie ZDEZAKTUALIZOWALA :hihi:

To jest w ogóle interesujący przyczynek do tłumaczeń: Rechte Stadt = Główne Miasto = Old Town.

Sabaoth - Wto Paź 05, 2004 5:03 pm

A czy Rzygaczowi przystoi nosić TAKĄ koszulkę?
Mikołaj - Wto Paź 05, 2004 8:37 pm

Myślę, że BartoszB może jeszcze nie wiedzieć, że jest Rzygaczem.
Sabaoth - Wto Paź 05, 2004 9:05 pm

Może zostać Rzygaczem po złożeniu samokrytyki :hihi:
DarioB - Wto Paź 05, 2004 10:57 pm

Nawet w TV ich pokazali.