Dawny Gdańsk

Nie-dawny Gdańsk - Gdańsk i Okolice Album Widoków (XVI-XVIII WIEK)

adamzlocieniec - Wto Wrz 03, 2013 4:41 pm
Temat postu: Gdańsk i Okolice Album Widoków (XVI-XVIII WIEK)
Witam wszystkich serdecznie. Szukam jakiegoś pomysłowego prezentu dla teścia, który jest zafascynowany dawnym Gdańskiem. Znalazłem wydaje mi się coś ciekawego LINK USUNIĘTY - czy ktoś jest może w posiadaniu takiego albumu i mógłby powiedzieć, czy jest on wart (niemałej w końcu) inwestycji. Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam. Adam Złocieniec
danziger - Wto Wrz 03, 2013 5:41 pm

Tego albumu nie znam.
Ale mogę polecić coś innego - kup mu to.
Taniej, do tego wiadomo, że inwestycja na pewno będzie dobra.
Oczywiście o ile gustuje w alkoholach.
Jakbyś nie wiedział o co chodzi, to tu masz więcej informacji

adamzlocieniec - Sro Wrz 04, 2013 9:23 am

Niestety, teść jest niepijący. A może to byłby ciekawy prezent LINK USUNIĘTY?
Fotomemoria - Sro Wrz 04, 2013 10:35 am

Proponuję zakup zdjęcia (w dowolnym formacie) którejs z panoram Gdańska np. takiej.
adamzlocieniec - Czw Wrz 19, 2013 2:55 pm

Dziękuję za tę propozycję, ale to wydaje mi się mało oryginalnym prezentem ;)
Scholastyka - Czw Wrz 19, 2013 10:42 pm

Ten przedmiot z alegratki dość koszmarny, można dać komuś okropnemu... Ładnie oprawione zdjęcie z dawnych czasów może nie jest oryginalne ale przynajmniej eleganckie.
princessita - Czw Wrz 19, 2013 11:32 pm

No to chyba najlepiej dac Encyklopedie Gdanska. Ten album jest jakis, dziwny ...
adamzlocieniec - Pią Wrz 20, 2013 11:56 am

Dlaczego okropne? Co w herbie lub albumie pokrytych patyną może być okropnego? Zwłaszcza dla pasjonata historii... Odnośnie encyklopedii gdańskiej, to chodzi o takie nowe wydanie LINK USUNIĘTY

[ Komentarz dodany przez: Mikołaj: Pią Wrz 20, 2013 2:14 pm ]
WIEMY JAK WYGLĄDA ENCYKLOPEDIA GDAŃSKA

pumeks - Pią Wrz 20, 2013 12:06 pm

Adamzłocieniec, czy masz coś do zaproponowania na forum poza linkowaniem kolejnych aukcji z jednego serwisu? twoja działalność zaczyna trącić SPAMem :spam: Proszę, żebyś już tego nie robił.