|
Dawny Gdańsk
|
 |
Akademia Rzygaczy - Tłumacze pilnie poszukiwani
Grün - Sob Sie 14, 2004 12:18 am Temat postu: Tłumacze pilnie poszukiwani Moi drodzy.
Z przykrością ostatnio patrzę na angielską i niemiecką wersję Akademii.
Od roku wakuje stanowisko kierownika Zakładu Internacjonalizacji i nic w tym dziwnego, skoro nie ma tam również ani jednego pracownika.
Czy ktoś z Was mógłby może wnieść swój wkład w Akademię i przetłumaczyć coś czasem? Wiele osób spośród nas zna języki, a nie czuje się na siłach podjąć pracę stricte naukową w Akademii. Bardzo byłoby chyba dobrze, jeśliby udało się po kawałku doprowadzić strony niemieckie i angielskie do stanu takiego, który możnaby zapromować w Unijej.
Liczę na Wasz szeroki odzew.
Rektór
pumeks - Sob Sie 14, 2004 4:38 pm Temat postu: Re: Tłumacze pilnie poszukiwani No ja bym chyba swoje gnioty sam zaczął na niemiecki... obiecałem Holgerowi K., że mu tę stocznię przetłumaczę.
Barabasz - Sob Sie 14, 2004 6:31 pm
Mam co prawda nie za wiele wolnego czasu ale od czasu do czasu mógłbym co nieco przetłumaczyć z polskiego na niemiecki lub odwrotnie
Zoppoter - Pon Sie 16, 2004 9:11 am Temat postu: Re: Tłumacze pilnie poszukiwani
Grün napisał/a: | Moi drodzy.
Czy ktoś z Was mógłby może wnieść swój wkład w Akademię i przetłumaczyć coś czasem? Wiele osób spośród nas zna języki, a nie czuje się na siłach podjąć pracę stricte naukową w Akademii. Bardzo byłoby chyba dobrze, jeśliby udało się po kawałku doprowadzić strony niemieckie i angielskie do stanu takiego, który możnaby zapromować w Unijej.
Liczę na Wasz szeroki odzew.
Rektór |
Sam nie wiem. Brakuje mi czasu nawet na polskie teksty. Z drugiej strony mógłbym przełożyc moje kolejowe teksty, ale ktos musiałby zrobic potem korektę, bo moja gramatyka w niepolskichj językach pozostawia wiele do zyczenia...
Grün - Pon Sie 16, 2004 9:28 am
No to mniej gadania więcej pracy. Do roboty - trzy linijki dziennie
|
|