Dawny Gdańsk

Na papierze, ekranie i w Mieście - Spotkanie z autorem w Bibliotece Manhattan

Sabaoth - Czw Lip 19, 2012 7:57 pm
Temat postu: Spotkanie z autorem w Bibliotece Manhattan
25 lipca (środa) o godz. 18:00 odbędzie się w Bibliotece Manhattan we Wrzeszczu (zaległe) spotkanie z autorem przewodników po Wolnym Mieście Gdańsk (czyli ze mną). Serdecznie zapraszam pomimo urlopowej pory.
Ampersand - Czw Lip 26, 2012 12:55 am

No bardzo ładnie się kolega zaprezentował się przed dziesiątkami słuchaczy. Bo chyba ze sto osób przylazło. :==
Piotr A. - Czw Lip 26, 2012 9:45 am

Spotkanie bardzo udane, pomysł z prezentacją fotek - super :==
Szereg osób robiło zdjęcia, a na Forum nie znalazłem ani jednego :???:

Ampersand - Czw Lip 26, 2012 5:13 pm

Nikt się nie wychyla to ja Wam nadrzucę taką komórczaną fotkę dla zagajenia galerii.
danziger - Czw Lip 26, 2012 6:22 pm

Cytat:
Chiba hotel czy cuś

Landeshaus (późniejsza siedziba Volkstagu) z tego co widzę.

Piotr A. - Czw Lip 26, 2012 9:15 pm

Brawo dla Ampersanda :== Kto następny?
Tytułem uzupełnienia zapowiedzi wydawniczych - album z kolorowymi fotkami - w klubie Piastuś kilka miesięcy temu odbył się pokaz takowych. Około 90 sztuk. Osobiście wolę czarno białe. Mają swój smaczek.

Rysio - Nie Lip 29, 2012 4:19 pm

jak żywy legionista:

http://ibedeker.pl/relacj.../#axzz221K73YQz

Sopada - Pią Wrz 21, 2012 9:54 am

Ech, ale wspomnienia mnie wzięły, niesamowite było to spotkanie. PS. Nie wiem, czy zauważacie takie szczegóły, ale gość używał jakiś wspaniałych męskich perfum , mmm. Więcej powinno być takich spotkań, bardzo dużo można się dowiedzieć, odpłynąć w to, co dawne... Może szykują się jakieś następne?

P.S. Post zmieniony z powodu umieszczenia reklamy. Reklama została usunięta jak każda inna i tak będzie z każdą reklamą. Sabaoth.