Dawny Gdańsk

Na papierze, ekranie i w Mieście - Pytanie o FETĘ

fazi - Pon Lip 16, 2012 3:36 pm
Temat postu: Pytanie o FETĘ
Witam. Mam takie pytanie: czy w niedzielę ktoś robił zdjęcia podczas spektaklu ZEPPELIN ,który rozpoczynał się o godz. 17 na rogu Żabiego Kruku i Augustyńskiego? A może zna ktoś kogoś, kto robił zdjęcia tego przedstawienia? Pozostaję czujny...
Ampersand - Pon Lip 16, 2012 6:10 pm

Akurat ja w swojej niezmierzonej przenikliwości jestem szczęśliwym wykonawcą kilku (nastu) (z czego większość fonem na potrzeby niezwłocznego mmsa). Czy chodzi o to, że należy wymazać Twą niezwykle tajną postać, która z powodu wykonywania fotografii może utracić duszę?
fazi - Pon Lip 16, 2012 6:39 pm

Otóż nie,niczego nie usuwaj .Jeśli robiłeś zdjątka na początku przedstawienia ,a dokładniej gdy nastąpiło odsłonięcie Zeppelina połączone z przecinaniem wstęgi, musiałeś utrwalić moją facjatę. Zostałem wywleczony z tłumu i robiłem za wojskowego. Jeśli udało Ci się pstryknąć jakiekolwiek fotki na których utrwalony jest el General, poprosiłbym o podesłanie onych zdjęć np. na mojego emila. Córka nakręciła filmik swoim żałosnym telefonikiem, a to nie to samo co solidna fotografia.
Ampersand - Pon Lip 16, 2012 11:26 pm

Niestety do odsłonięcia się nie dopchałem, bo skrzyżowanie skutecznie zablokowali ludzie z niebezpiecznymi zapiekankami, więc Twój występ pozostanie chyba najtrwalej w podaniach ustnych, jeśli nikt inny Cię nie uwiecznił. :wink:
fazi - Wto Lip 17, 2012 4:21 am

Hmmm, czyli czekam i szukam dalej