|
Dawny Gdańsk
|
 |
Poszukuję/mam/oddam - Wczorajsze (26/03) wydanie Ale Historii
Neko - Wto Mar 27, 2012 4:06 pm Temat postu: Wczorajsze (26/03) wydanie Ale Historii Desperacko poszukuje kogos, kto mi moze zmajstrowac skan wywiadu z Janem Danilukiem, bo kolezanka nawalila, zapomniala kupic GW, przepadlo i ni ma. Zatem - czy ktos ma i zechce sie podzielic...? Bylabym dozgonnie wdzieczna.
PS. Mieszkam poza PL, stad rzecz jasna powyzsza prosba - az taka leniwa nie jestem, zeby nie moc isc i dokonac zakupu, jeno mozliwosci nie ma.
EwkaW - Wto Mar 27, 2012 6:56 pm
Ja Ci mogę ten wywiad zeskanować, jeśli jeszcze nikt tego nie zrobił
Tylko potwierdź, że to aktualne
Pepo - Wto Mar 27, 2012 7:42 pm
...mam dojście do tego wywiadu "z pierwszej ręki". Ale chyba najlepiej będzie, jak otrzymasz go w postaci takiej, jakiej została wydana.
Na PW poproszę o adres e-mail. podeślę w postaci pliku .pdf wywiad zeskanowany z "Gazety Wyborczej".
EwkaW - Wto Mar 27, 2012 8:45 pm
W tej sytuacji to ja się wycofuję
Pepo ma rzeczywiście dojście z bardzo pierwszej ręki
I do Pepo dwa słowa.
Neko ma maila na profilu, pokazuje się pod każdym postem.
Podobnie zresztą jak Twój
Pepo - Wto Mar 27, 2012 9:59 pm
EwkaW napisał/a: |
I do Pepo dwa słowa.
Neko ma maila na profilu, pokazuje się pod każdym postem.
Podobnie zresztą jak Twój |
No, popatrz! Faktycznie! Dzięki za podpowiedź, każdego dnia można się czegoś nauczyć (np. spostrzegawczości ). A więc idę odszukać pedeefa i wysyłam.
Mikołaj - Wto Mar 27, 2012 10:52 pm
link nie wystarczy, musi być skan?
przecież to jest ogólnodostępne
http://wyborcza.pl/alehis...ie_Gdanska.html
pucior - Wto Mar 27, 2012 11:36 pm
Ale...
"Więc kto zniszczył Gdańsk?
Całą rozmowę z Janem Danilukiem przeczytasz w poniedziałkowym magazynie "Ale Historia", dodatku do "Gazety Wyborczej"."
Pepo - Sro Mar 28, 2012 8:38 am
pucior napisał/a: | Ale...
Więc kto zniszczył Gdańsk?
" |
Taaak... w mediach potrzebują zawsze kategorycznych oraz prostych pytań i takiż samych odpowiedzi. Niestety.
Neka, Twój adres e-mail nie działa. Podaj mi jednak proszę jakiś aktualny, wtedy będę mógł pomóc. Pozdrawiam
Neko - Sro Mar 28, 2012 9:45 am
Loj, bo ta skrzynka juz nieaktywna! Bardzo dziekuje za dobre checi. Mail - wizz2u@blplaw.com albo kat@hitchedineurope.com. Bardzo, ale to bardzo dziekuje!!
Pepo - zaintrygowales mnie - rozwin prosze. Na forum jestem czesto (ogladac obrazki, hehehe), ale bardzo malo sie udzielam i chyba cos mi gdzies umknelo...
|
|