|
Dawny Gdańsk
|
 |
Poszukuję/mam/oddam - Oberförsterei - Nadleśnictwo w Oliwie
Sabaoth - Pon Lut 08, 2010 3:36 pm Temat postu: Oberförsterei - Nadleśnictwo w Oliwie Trudno mi sprawdzić, więc się pytam. Czy budynek nadleśnictwa w Oliwie z tej pocztówki zachował się?
Mikołaj - Pon Lut 08, 2010 5:30 pm
http://mapy.zumi.pl/index...&svActive=false
Sabaoth - Pon Lut 08, 2010 5:49 pm
No wiesz co, to jest do d... Żadnego zaangażowania, wysiłku, tyko link. Takie w necie to się nie powinno liczyć.
grzechuu - Nie Lut 21, 2010 12:22 am
Tak przypadkiem (więc bez zaangażowania) znalazłem u siebie fotkę...
ale jest robiona w drugą stronę, więc wiem, że też jest do..
Sabaoth - Nie Lut 21, 2010 9:23 am
Nieprawda, to jest właśnie znak zaangażowania! W necie to ja sobie sam mogę znaleźć i nie muszę zadawać pytań z obrazkami. A tu własnie o obrazek chodzi.
Duqq - Wto Lut 23, 2010 4:02 pm
Haha wybacz Sabaoth, ze tyle musiales czekac, ale pamietalem, ze o czyms zapomnialem ;)
Budynek stoi w prawie niezmienionej formie, choc ekspertem nie jestem i chyba ma sie dobrze ;) Oto kilka zdjec, o ktore prosiles:
Zdjecie porownawcze, z tym podnym przez Ciebie (niestety ze wzgledu na to, ze w miejscu w ktorym kiedys stal fotograf, teraz sa budynki, udalo mi sie wykonac tylko takie):
i kilka dodatkowych:
Sabaoth - Wto Lut 23, 2010 5:22 pm
Wielkie dzięki! Mi jest dosyć trudno wyskoczyć do Wrzeszcza czy Oliwy i pstryknąć fotkę porównawczą
Duqq - Pią Lut 26, 2010 1:25 pm
Nie ma za co ;) Jakby byly jeszcze potrzebne jakies zdjecia z Oliwy, Przymorza, czy Zabianki to przy okazji tego, czy tamtego spaceru moge cos zawsze pstryknac ;)
|
|