|
Dawny Gdańsk
|
 |
Nie-dawny Gdańsk - kadr z filmu
schulze - Wto Cze 30, 2009 9:45 pm Temat postu: kadr z filmu Witam . może juz było....>.
Ostatnio oglądając odcinek SWNIŻ ,,HOTEL EXCELSIOR,, zaintrygowało mnie to ujecie, a dokładnie ten wysoki budynek w tle na wysokosci Elmoru.
Czy wiecie coś na jego temat??

feyg - Sro Lip 01, 2009 8:49 pm
Było...
pavoogd - Pią Paź 16, 2009 10:43 pm Temat postu: kadr Jelitkowo Przedstawiam kadr z filmu. Film kręcony w Jelitkowie w latach 5X. Niestety kiepska jakość ze względu iż wywołana jest z kliszy. Ciekawe czy ktoś wie z jakiego to filmu Niestety nie podam odpowiedzi gdyż sam nie wiem
Ponury2 - Sob Paź 17, 2009 7:51 pm
Jakość fatalna, a nie kiepska. Nic nie widać. Jak na podstawie takiej lipy coś można stwierdzić?
Sabaoth - Sob Paź 17, 2009 9:36 pm
Czy ta postać po prawej to może być Cybulski?
Ponury2 - Sob Paź 17, 2009 9:48 pm
Bardziej Marlon Brando za młodu
pavoogd - Sob Paź 17, 2009 10:25 pm
Cytat: | Czy ta postać po prawej to może być Cybulski? |
Ta postać to jest Cybulski.
Niestety jakoś doświadczenia z skanowaniem klisz i ustawieniem prawidłowości ich wyświetlania nie mam dlatego taka jakość jaka jest
Dostojny Wieśniak - Sob Paź 17, 2009 10:34 pm
Dla Ponurego :
Anker - Nie Paź 18, 2009 4:48 pm
pavoogd napisał/a: | Ciekawe czy ktoś wie z jakiego to filmu |
Zdjęcie z planu filmu "Do widzenia, do jutra" reż. Janusz Morgenstern.
Na zamieszczonym zdjęciu Janusz Morgenstern stoi obok Cybulskiego /facet w czarnej koszuli/
pavoogd - Nie Paź 18, 2009 9:09 pm
Cytat: |
Zdjęcie z planu filmu "Do widzenia, do jutra" reż. Janusz Morgenstern.
Na zamieszczonym zdjęciu Janusz Morgenstern stoi obok Cybulskiego /facet w czarnej koszuli/ |
Super jestem pod wrażeniem nie spodziewałem się że ktoś wskażę z jakiego filmu jest to zdjęcie. Gratuluje
villaoliva - Pon Paź 19, 2009 7:58 pm
To scena dziejąca się w domu studenckim, najprawdopodobniej przy ul. Do Studzienki we Wrzeszczu.
renekk - Pon Paź 19, 2009 8:13 pm
Te sceny były kręcone w akademiku przy ul. Wyspiańskiego, a konkretnie przy wejściu od szczytu między Wyspiańskiego a Leczkowa.
inmortal - Sro Kwi 07, 2010 10:21 pm
renekk napisał/a: | Te sceny były kręcone w akademiku przy ul. Wyspiańskiego, a konkretnie przy wejściu od szczytu między Wyspiańskiego a Leczkowa. |
Jeśli mnie wzrok n ie myli to jest taras Hotelu Rzemieślnik w Jelitkowie!!!! Oglądnijcie ten film , następny kadr przedstawia widok na morze
|
|