|
Dawny Gdańsk
|
 |
Na papierze, ekranie i w Mieście - Drugi tom przewodnika po Wolnym Mieście - wieczór autorski
Sabaoth - Sro Maj 06, 2009 9:02 pm Temat postu: Drugi tom przewodnika po Wolnym Mieście - wieczór autorski Serdecznie zapraszam na wieczór autorski związany z promocją mojej drugiej książki o Wolnym Mieście Gdańsku - "Wolne Miasto Gdańsk. Przewodnik po mieście cz. 2".
Spotkanie odbędzie się w Filii Gdańskiej Wojewódzkiej Miejskiej Biblioteki Publicznej przy ul. Mariackiej 42 (tak jak poprzednio) 21 maja (czwartek) o godz. 18:00.
danziger - Czw Maj 07, 2009 8:50 am
Szybko Ci poszło z drugą częścią
danziger - Czw Maj 07, 2009 8:59 am
ekhm.. 17:00 czy 18:00?
Bo w wiadomości rozesłanej na nk podałeś tę pierwszą godzinę...
Corzano - Czw Maj 07, 2009 9:13 am
Sabaoth napisał/a: | Serdecznie zapraszam |
Serdecznie gratuluję!
danziger napisał/a: | Bo w wiadomości rozesłanej na nk |
To Wy z jednej klasy jesteście?
Sabaoth - Czw Maj 07, 2009 3:18 pm
danziger napisał/a: | ekhm.. 17:00 czy 18:00?
Bo w wiadomości rozesłanej na nk podałeś tę pierwszą godzinę... |
Pierwotnie spotkanie miało odbyć się o 17 ale to trochę za wczesna godzina jak na dzień powszedni, nie każdy może po pracy zdążyć. Umówiłem się więc z Piotrem, że przesuniemy spotkanie na 18.
gargoyle dfl - Czw Maj 07, 2009 3:34 pm
Sabaoth napisał/a: | danziger napisał/a: | ekhm.. 17:00 czy 18:00?
Bo w wiadomości rozesłanej na nk podałeś tę pierwszą godzinę... |
Pierwotnie spotkanie miało odbyć się o 17 ale to trochę za wczesna godzina jak na dzień powszedni, nie każdy może po pracy zdążyć. Umówiłem się więc z Piotrem, że przesuniemy spotkanie na 18. |
jeden z nielicznych co to sie przejmuje ludem pracujacym w dzien powszedni...
groszek - Nie Maj 10, 2009 3:52 pm
danziger napisał/a: | Bo w wiadomości rozesłanej na nk podałeś tę pierwszą godzinę... | Dobrze że ja odwiedzam FDG bo nie wiedziałabym.....bo nk mnie nie interesuje, nie jestem tam no i Saab mnie przeciez nie zna Sabaoth napisał/a: | wieczór autorski związany z promocją mojej drugiej książki o Wolnym Mieście Gdańsku | Gratuluje i cieszę się .
Danzigerek - Nie Maj 10, 2009 6:09 pm
A nie dałbyś rady przesunąc jeszcze troszkę 18:30 lub 19?
Sabaoth - Wto Maj 12, 2009 5:54 pm
Jest już oficjalny plakat z informacją o spotkaniu:
Zdzislaw - Nie Maj 17, 2009 8:58 pm
Najserdeczniej gratuluję i dłoń ściskam...
Sabaoth - Sob Maj 23, 2009 1:51 pm
Krótka relacja ze spotkania autorstwa Pani Ewy Kowalskiej razem ze zdjęciami dostępna jest na stronie mmtrojmiasto.pl
|
|