Dawny Gdańsk

Sprawy techniczne - 1000

Mikołaj - Wto Cze 29, 2004 12:51 pm
Temat postu: 1000
A co tam, niech będzie uroczyście:
Niniejszym napisałem tysięcznego posta.

Być moze pamiętacie, że przez długi czas u góry ekranu było widoczne standardowe logo zaprojektowane przez twórców tego programu. Było tam hasło "Creating communities". Myślę, że udało nam się stworzyć taką właśnie wspólnotę i co najważniejsze nie ograniczamy się tylko do spotkań przed ekranem.

Łzy wzruszenia nie pozwalają mi dalej pisać, dodam jedynie, że czuję się wręcz uzależniony od rozmów z Wami.

RH!
AMDG!

lucy - Wto Cze 29, 2004 1:03 pm

Mikołaju, gratulacje :==
seestrasse - Wto Cze 29, 2004 1:34 pm

lucy napisał/a:
Mikołaju, gratulacje :==

dolaczam sie - wierna forumowiczka Seestrasse :party:

Petelka - Wto Cze 29, 2004 1:41 pm

Gratulacje składam :== i szybciutko następnego 'tysiączka' życzę. :lol:
pumeks - Wto Cze 29, 2004 1:55 pm

Gratulacje :zrowko: A ja od kilkunastu dni nie mogę się doczekać, żeby Marcin przegonił mnie w ilości postów :hihi: Już w pewnym momencie brakowało mu tylko jednego, ale znów został w tyle. Ciekawe, kiedy nadrobi :lol:
Grün - Wto Cze 29, 2004 2:39 pm

No MILLENNIUM normalnie :)
Gratuluję też :hurra:

Marek Z - Wto Cze 29, 2004 2:42 pm

Mikołaju, mam nadzieję, ze do Gwiazdki będziesz "dwutysięcznikiem"
:party: :piwo: :zrowko: :piwo: :party:

Maciek - Wto Cze 29, 2004 2:47 pm

Trzeba to oblać ! :piwo: :hiphip:
Mikołaj - Wto Cze 29, 2004 3:21 pm

Cytat:
Marcin przegonił mnie w ilości postów Już w pewnym momencie brakowało mu tylko jednego, ale znów został w tyle. Ciekawe, kiedy nadrobi

Licząc liczbę postów na dzień (4.89) Marcin bije wszystkich na głowę i Ty ze swoim skromnym :D 2.15 jesteś skazany na pożarcie. Ja zresztą też.
Jak w zagadkach - historia lubi się powtarzać.

Barabasz - Wto Cze 29, 2004 6:56 pm

:==
Marcin - Wto Cze 29, 2004 9:53 pm

Gratuluję Mikołaju! :== :hurra:
ISPI - Pon Sie 23, 2004 12:12 am

aaaa...dołaczam sie do gratulacji i a propos 1000 - najciekawsze na Dominiku okazalo sie stoisko Poczty Polskiej na Szerokiej. W namiocie...Zawieralo oprocz uroczej pani -takze pieczatke Dominika, i co ciekawsze- znaczki z 1000 lecia Gdanska wraz z folderkiem na papierze prawie ,,czerpanym,,...a 5 zl. I najtansze - 80 gr-,,stare,, pocztowki,m in reprodukcje z 1890 roku...
Kto wpadnie na pomysl kontynuacji -pocztowek Macierzy Polskiej na cele stypendialne zdolnej mlodziezy...jakies sensowne stowarzyszenie ???