|
Dawny Gdańsk
|
 |
Sprawy techniczne - 1000
Mikołaj - Wto Cze 29, 2004 12:51 pm Temat postu: 1000 A co tam, niech będzie uroczyście:
Niniejszym napisałem tysięcznego posta.
Być moze pamiętacie, że przez długi czas u góry ekranu było widoczne standardowe logo zaprojektowane przez twórców tego programu. Było tam hasło "Creating communities". Myślę, że udało nam się stworzyć taką właśnie wspólnotę i co najważniejsze nie ograniczamy się tylko do spotkań przed ekranem.
Łzy wzruszenia nie pozwalają mi dalej pisać, dodam jedynie, że czuję się wręcz uzależniony od rozmów z Wami.
RH!
AMDG!
lucy - Wto Cze 29, 2004 1:03 pm
Mikołaju, gratulacje
seestrasse - Wto Cze 29, 2004 1:34 pm
lucy napisał/a: | Mikołaju, gratulacje |
dolaczam sie - wierna forumowiczka Seestrasse
Petelka - Wto Cze 29, 2004 1:41 pm
Gratulacje składam i szybciutko następnego 'tysiączka' życzę.
pumeks - Wto Cze 29, 2004 1:55 pm
Gratulacje A ja od kilkunastu dni nie mogę się doczekać, żeby Marcin przegonił mnie w ilości postów Już w pewnym momencie brakowało mu tylko jednego, ale znów został w tyle. Ciekawe, kiedy nadrobi
Grün - Wto Cze 29, 2004 2:39 pm
No MILLENNIUM normalnie
Gratuluję też
Marek Z - Wto Cze 29, 2004 2:42 pm
Mikołaju, mam nadzieję, ze do Gwiazdki będziesz "dwutysięcznikiem"
Maciek - Wto Cze 29, 2004 2:47 pm
Trzeba to oblać !
Mikołaj - Wto Cze 29, 2004 3:21 pm
Cytat: | Marcin przegonił mnie w ilości postów Już w pewnym momencie brakowało mu tylko jednego, ale znów został w tyle. Ciekawe, kiedy nadrobi |
Licząc liczbę postów na dzień (4.89) Marcin bije wszystkich na głowę i Ty ze swoim skromnym 2.15 jesteś skazany na pożarcie. Ja zresztą też.
Jak w zagadkach - historia lubi się powtarzać.
Barabasz - Wto Cze 29, 2004 6:56 pm
Marcin - Wto Cze 29, 2004 9:53 pm
Gratuluję Mikołaju!
ISPI - Pon Sie 23, 2004 12:12 am
aaaa...dołaczam sie do gratulacji i a propos 1000 - najciekawsze na Dominiku okazalo sie stoisko Poczty Polskiej na Szerokiej. W namiocie...Zawieralo oprocz uroczej pani -takze pieczatke Dominika, i co ciekawsze- znaczki z 1000 lecia Gdanska wraz z folderkiem na papierze prawie ,,czerpanym,,...a 5 zl. I najtansze - 80 gr-,,stare,, pocztowki,m in reprodukcje z 1890 roku...
Kto wpadnie na pomysl kontynuacji -pocztowek Macierzy Polskiej na cele stypendialne zdolnej mlodziezy...jakies sensowne stowarzyszenie ???
|
|