|
Dawny Gdańsk
|
|
Zagadki - Niemiecki nagrobek (pomnik?) w TPK
wza - Wto Lip 01, 2008 10:09 pm Temat postu: Niemiecki nagrobek (pomnik?) w TPK Witam
Zapodaję ostatnio moje zdjęcia na Google Earth i jest wśród nich fotka niemieckiego pomnika z 1940 roku (chiałbym, żeby była dobrze opisana). Położony jest on w TPK powyżej stawów w Dol. Radości. Może uda mi się dodać zdjęcie.
ps. jestem nowy
pozdrawiam
groszek - Wto Lip 01, 2008 10:39 pm
a co na nim pisze co on reprezętuje co upamiętnia tyyyyy noowy tajemniczy brunecie wieczorową porą napisz coś o sobie ciekawego
BillyBoy - Wto Lip 01, 2008 10:43 pm
Ten obiekt już dawno temu został opisany w kilku miejscach, zerknijcie np. do tego wątku .
groszek - Wto Lip 01, 2008 10:53 pm
dzięki Billy poczytałam sobie ja jeszcze wszystkiego z forum dogłebnie nie znam ale dokladnie o tym pomniku nie doczytałam to moze napisz tak króciutko prrroszę
wza - Sro Lip 02, 2008 10:30 pm
Wielkie dzięki za odp.
O sobie? Skąd wiesz, że jestem brunet hyhy? Lubię po prostu zaglądać w różne miejsca i robić fotki. W każdym mieście są bardzo ciekawe miejsca. Najbardziej urzeka mnie ostatnio Dolny Śląsk. Taki Gdańsk to niestety wieś przy Wrocławiu
Co się stało ze stroną Dawny Gdańsk? A może jest na innym serwerze?
Corzano - Czw Lip 03, 2008 12:32 pm
wza napisał/a: | Taki Gdańsk to niestety wieś przy Wrocławiu |
Jeśli wieś, to wieś, której nie zamieniłbym na żadną inną. Wydaje mi się, że nie jestem sam.
pkkk - Czw Lip 03, 2008 2:57 pm
Miło mi, bo jestem z Wrocławia
wza - Nie Lip 06, 2008 12:49 pm
Oczywiście było w tym trochę złośliwości.
Gdyby przyszło mieszkać we Wrocławiu to pewnei też by się znalazły powody do narzekań.
tobocian - Pią Lip 11, 2008 6:56 am
uuu księciunio sie znalazł kurna...
|
|