Dawny Gdańsk

Zagadki - Niemiecki nagrobek (pomnik?) w TPK

wza - Wto Lip 01, 2008 10:09 pm
Temat postu: Niemiecki nagrobek (pomnik?) w TPK
Witam
Zapodaję ostatnio moje zdjęcia na Google Earth i jest wśród nich fotka niemieckiego pomnika z 1940 roku (chiałbym, żeby była dobrze opisana). Położony jest on w TPK powyżej stawów w Dol. Radości. Może uda mi się dodać zdjęcie.

ps. jestem nowy

pozdrawiam

groszek - Wto Lip 01, 2008 10:39 pm

:hmmm: a co na nim pisze co on reprezętuje co upamiętnia :???: tyyyyy noowy tajemniczy :haha: brunecie wieczorową porą napisz coś o sobie ciekawego :hihi:
BillyBoy - Wto Lip 01, 2008 10:43 pm

Ten obiekt już dawno temu został opisany w kilku miejscach, zerknijcie np. do tego wątku :roll: .
groszek - Wto Lip 01, 2008 10:53 pm

dzięki Billy poczytałam sobie 8)) ja jeszcze wszystkiego z forum dogłebnie nie znam :oops: ale dokladnie o tym pomniku nie doczytałam to moze napisz tak króciutko prrroszę :mrgreen:
wza - Sro Lip 02, 2008 10:30 pm

Wielkie dzięki za odp. :)

O sobie? Skąd wiesz, że jestem brunet hyhy? Lubię po prostu zaglądać w różne miejsca i robić fotki. W każdym mieście są bardzo ciekawe miejsca. Najbardziej urzeka mnie ostatnio Dolny Śląsk. Taki Gdańsk to niestety wieś przy Wrocławiu :haha:

Co się stało ze stroną Dawny Gdańsk? A może jest na innym serwerze?

Corzano - Czw Lip 03, 2008 12:32 pm

wza napisał/a:
Taki Gdańsk to niestety wieś przy Wrocławiu

Jeśli wieś, to wieś, której nie zamieniłbym na żadną inną. :co_jest: Wydaje mi się, że nie jestem sam. :wink:

pkkk - Czw Lip 03, 2008 2:57 pm

wza napisał/a:

Miło mi, bo jestem z Wrocławia :)

wza - Nie Lip 06, 2008 12:49 pm

Oczywiście było w tym trochę złośliwości.
Gdyby przyszło mieszkać we Wrocławiu to pewnei też by się znalazły powody do narzekań.

tobocian - Pią Lip 11, 2008 6:56 am

wza napisał/a:

:co_jest: uuu księciunio sie znalazł kurna... :^^ :co_jest: