|
Dawny Gdańsk
|
|
Bla bla bla - Łantyki czyli gdanizkie pamiondki
Sabaoth - Wto Paź 02, 2007 8:20 pm Temat postu: Łantyki czyli gdanizkie pamiondki Ciekawa antyczna solniczka.
seestrasse - Wto Paź 02, 2007 8:26 pm
ałtoreklama?
powinna jeszcze gwizdać, jak kogucik z jarmarku (kolorowego)
fritzek - Czw Paź 04, 2007 7:42 pm
Antyczny kszyrz
Jak Wam się podoba?
Marcin - Czw Paź 04, 2007 8:13 pm
Podoba, podoba...
I jeszcze dwie archiwalne - niestety ani jednej nie wygrałem :
Bótelka po browarze DANCING antyczna i cenna
Antyczny talesz Dancing
Fenix - Czw Paź 04, 2007 8:50 pm
Czy ten kszyż nie pochodzi czasami z cmentarza .
villaoliva - Czw Paź 04, 2007 8:58 pm
Z jakiego smentasza
Pszecierz w opisie stoji tak Cytat: | Kszyż znaleziono w starodawnej komurce w poniemjeckiej dzielnicy Neufachrwaser. Nie daleko stoi taki dom, na ktury niekturzy mówią ze to kościuł szfedzki. Ja domniemam się ze ten kszyrz jest z tego koscioła |
fritzek - Czw Paź 04, 2007 9:02 pm
Fenix napisał/a: | Czy ten kszyż nie pochodzi czasami z cmentarza . |
Odpowiadam zupełnie poważnie. Fenix, krzyż nie jest rąbniety z cmentarza, możesz być spokojny.
Fenix - Czw Paź 04, 2007 10:12 pm
Dziękuję za oczywistą oczywistość .
fritzek - Czw Paź 04, 2007 10:20 pm
I jeszcze jeden łakomy kąsek dla konesera: KARAWKA
parker - Pią Paź 05, 2007 5:21 am
mało jeszcze śmieci i głupich opisów na allegro? a może ogłosili jakiś konkurs na "bystrzaka"?
Marcin - Pią Paź 05, 2007 8:21 am
Cytat: | a może ogłosili jakiś konkurs na "bystrzaka"? |
A co, masz ochotę coś wygrać?
feyg - Pią Paź 05, 2007 11:58 am
fritzek napisał/a: | I jeszcze jeden łakomy kąsek dla konesera: KARAWKA
|
Karafka jak karafka ale winogrona z WGM to naprawdę rarytas
Marcin - Pią Paź 05, 2007 12:14 pm
Cytat: | ale winogrona z WGM to naprawdę rarytas |
Już bulbają w moim balonie.
Połączenie nowoporckiego surowca i wrzeszczańskiej technologii.
parker - Pią Paź 05, 2007 5:48 pm
Marcin napisał/a: | Cytat: | a może ogłosili jakiś konkurs na "bystrzaka"? |
A co, masz ochotę coś wygrać? |
nie bawię się w takie rzeczy
Marcin - Pią Paź 05, 2007 9:38 pm
Wiem, wiem - bawisz się w inne gierki.
parker - Sob Paź 06, 2007 9:40 am
Nie wiem, o co Ci chodzi. Bo mi o to, że potknięcia "bystrzaków" są zabawne tylko wtedy, kiedy są niezamierzone. Celowe zaśmiecanie cudzego serwisu równocześnie z dbaniem, żeby własny FDG był "na temat" moim zdaniem jest głupim pomysłem.
Marcin - Sob Paź 06, 2007 1:26 pm
Cytat: | Celowe zaśmiecanie cudzego serwisu równocześnie z dbaniem, żeby... |
Właśnie oplułem monitor ze śmiechu... Akurat Allegro chciałoby by takich zaśmieceń jego serwisu było jak najwięcej - bo z tego się utrzymuje.
Parker "tajemnicą Poliszynela" jest dlaczego kiedyś atakowałaś Saba i Rispetta za zagadki, potem Zoppa... a teraz mianem głupigo określasz wątek gdzie pisuje m.in. Fritzek.
Parker naprawde sobie odpuść - bo to śmieszne jest (używając eufemizmu).
seestrasse - Sob Paź 06, 2007 6:35 pm
swoją drogą moglibyście dosalać sobie na priv'ie
parker - Sob Paź 06, 2007 7:25 pm
Marcin, daruj sobie te osobiste wycieczki. Wyraziłam zdanie na temat "bystrzaków", miałam do tego prawo. Wyraziłabym je również w przypadku, gdyby autorem był ktoś inny i się tym chwalił.
Nie wyciągam w tym watku twoich religijnych zastrzeżeń, jakie miałeś do mnie kiedyś, gdy odważyłam się zacytować "papieski" żart, a jakoś ich nie masz w przypadku wyśmiewania się na allegro z krzyża, który rzekomo może pochodzić z pobliskiego kościoła. Więc ty nie wyciągaj jakichś zaszłości, które już dawno zostały wyjaśnione.
Marcin napisał/a: | Cytat: | Celowe zaśmiecanie cudzego serwisu równocześnie z dbaniem, żeby... |
Właśnie oplułem monitor ze śmiechu... Akurat Allegro chciałoby by takich zaśmieceń jego serwisu było jak najwięcej - bo z tego się utrzymuje.
|
A tu niestety przyznam Ci rację - właściciele allegro pewnie się cieszą. A ja pisząc to egoistycznie pomyślałam o użytkownikach, a nie właścicielach.
Mikołaj - Sob Paź 06, 2007 8:07 pm
resztem dyskunsji niech pańsfo dokończom na prifie
Marcin - Sob Paź 06, 2007 8:38 pm
No i "karafka" jest moja. Pod koniec roku znajdą się w niej przefermentowane winogrona. Zatem zimową, śnieżną porą będzie degustacja dla przyjaciół...
fritzek - Pon Paź 29, 2007 12:50 am
Antyczna solniczka stoi już u mnie na biurku. Sprzedawca dostarczył mi ją do rąk własnych, ino soli obiecanej nie dał. A ja tak liczyłam na paczkę szwedzkiej soli
|
|