|
Dawny Gdańsk
|
 |
Się jadło - [P] KIKA ul. Grunwaldzka 140; Gdańsk
Rumcajs - Pon Wrz 03, 2007 8:12 pm Temat postu: [P] KIKA ul. Grunwaldzka 140; Gdańsk Bardzo mała i przytulna Kawownia/Herbaciarnia. Lokal znajduje się naprzeciw "wysepki tramwajowej" na południowej pierzei Grunwaldzkiej.
Zamówiłem czekoladę na gorąco. 6 zeta, conajmniej 300 ml ożywczego naparu. DOBRE.
Co ważniejsze dwie bardzo miłe właścicielki zapraszają do siebie na rozmowę - spędziłem ponad 30 min. w miłej atmosferze swobodnej wymiany myśli. W tle muzyka, która nie zagłusza, a stanowi przyjazne tło.
POLECAM
Proszę, sprawdźcie kawy i dajcie znać jak z nimi.
PS. Ciekawostkę stanowi łazienka.
seestrasse - Pon Wrz 03, 2007 9:26 pm Temat postu: Re: [P] KIKA ul. Grunwaldzka 140; Gdańsk
Rumcajs napisał/a: | Zamówiłem czekoladę na gorąco. 6 zeta, conajmniej 300 ml ożywczego naparu. DOBRE. |
to coś dla mnie!!!
Cytat: | Co ważniejsze dwie bardzo miłe właścicielki zapraszają do siebie na rozmowę - spędziłem ponad 30 min. w miłej atmosferze swobodnej wymiany myśli |
e, trzeba mieć taki urok osobisty jak Ty
Cytat: | Proszę, sprawdźcie kawy i dajcie znać jak z nimi |
nie omieszkam!
Cytat: | Ciekawostkę stanowi łazienka. |
czyli???
Rumcajs - Wto Wrz 04, 2007 9:55 pm Temat postu: Re: [P] KIKA ul. Grunwaldzka 140; Gdańsk
seestrasse napisał/a: |
Cytat: | Co ważniejsze dwie bardzo miłe właścicielki zapraszają do siebie na rozmowę - spędziłem ponad 30 min. w miłej atmosferze swobodnej wymiany myśli |
e, trzeba mieć taki urok osobisty jak Ty |
Sie śmiej
A poza tym same zapraszały, ja nic z teczki nie wyciągałem, a tem bardziej żadnych uroków nie czyniłem
Dobre 15 minut wypytywałem je o smaczne miejsca w Trujmste. Oj lubią one zjeść, lubią.
seestrasse napisał/a: |
Cytat: | Ciekawostkę stanowi łazienka. |
czyli??? |
Trzeba ,ten tam no, intrare osobiście
Uciekam, bo mnie zara pod dywan za OFF zmietom! Znaczy zmnieciesz
,ale z niecierpliwością czekam na recenzję kawy, żeby móc ze spokojnym sumieniem polecać dalej.
seestrasse - Wto Wrz 04, 2007 10:00 pm
ja??? pozamiatam??? ja jestem uosobieniem wdzięku i troski, ja wprost z Krainy Łagodności pochodzę!
|
|