|
Dawny Gdańsk
|
 |
Na papierze, ekranie i w Mieście - ABW w światku zabytkoznawców
Mikołaj - Pon Cze 07, 2004 1:27 am Temat postu: ABW w światku zabytkoznawców ABW w światku zabytkoznawców
Znacie może treść tej Gdańskiej Karty Ochrony Dziedzictwa?
Kasia_57 - Pon Cze 07, 2004 7:48 am
NO, jakoś bardzo tajna się zrobiła. Ciekawe, że akurat podpisano ja po fakcie sprowadzenia Bitwy Pod Grunwaldem i tuż przed Chocimiem. Mam nadzieję, że ten niewczesny pomysł nie zaszkodzi!!!
pumeks - Pon Cze 07, 2004 9:12 am
Kasia_57 napisał/a: | Ciekawe, że akurat podpisano ja po fakcie sprowadzenia Bitwy Pod Grunwaldem i tuż przed Chocimiem. Mam nadzieję, że ten niewczesny pomysł nie zaszkodzi!!! |
O ile ja zrozumiałem to co czytałem, to póki co, nie podpisał tej karty nikt upoważniony, więc chyba żadne konsekwencje nie grożą...
Skandal z Gdańskiem w tle
___666___ - Sro Sty 25, 2006 9:19 pm
sorry, moze temat jest juz nieaktualny... ale mam prosbe: nie mam mozliwosci odczytania tego artykulu 'ABW w swiatku zabytkoznawcow' -wiec czy moze ktos mi w skrocie powiedziec o co tam chodzilo? co znowu stanowi 'zagrozenie polskiej racji stanu? :-)
a takze co to jest Gdanska Karta Ochrony Dziedzictwa i co generalanie zawarte jest w tej karcie? Dzieki:-)
Mikołaj - Sro Sty 25, 2006 9:31 pm
google
i jeszcze raz prośba - polskie znaki
___666___ - Sro Sty 25, 2006 10:19 pm
sorry, ale nie mam polskich znakow - to chyba nie jest jakis wielki grzech?
poszukalem troche w Google i juz +/- wiem o co chodzi.. ale jakos nie moge zrozumiec, dlaczego Ministerstwo Spraw Zagranicznych RP negatywnie odnioslo sie do tej Karty? czy moze przestraszyli sie, ze Warszawka bedzie musiala cos zwrocic do Gdanska...
|
|