|
Dawny Gdańsk
|
 |
Poszukuję/mam/oddam - Rewitalizacja Letnicy
Mikołaj - Pon Sie 06, 2007 10:42 pm Temat postu: Rewitalizacja Letnicy Pewnie widzieliście tekst Mecz o Letnicę o rewitalizacji tej dzielnicy.
Ów powołany własnie pełnomocnik d/s rewitalizacji Tomasz Słomczyński to mój kumpel z lat szczenięcych i chiałbym mu pomóc i Was poprosić o pomoc.
Na początek jest prośba o wszelkie ciekawe materiały, które mogłyby się na stronie o Letnicy znaleźć.
Obiecałem udostępnić napisy i fragmenty map, którymi dysponuję, ale pewnie uda sie dzieki Wam zgroamdzić jakieś lepsze kąski.
Pomożecie?!
Corzano - Wto Sie 07, 2007 8:24 am
Ja nic nie mam, ale polecam skontaktować się z Tomaszem Snarskim (ggadu 4981228). Sporo wie, sporo ma, zna ludzi.
Michał Żółtowsk - Czw Paź 28, 2010 7:58 pm
Witam serdecznie!
Jestem nowy na forum, a przyciągnął mnie tu temat Letnicy. Jako dyplomant na Wydziale Gdańskiej Architektury podjąłem temat rewitalizacji tej dzielnicy i dlatego jestem głodny informacji na temat tego miejsca.
Z wielką chęcią podzielę się również wszystkim co sam znajdę, także jeżeli kogokolwiek jeszcze ten temat interesuje to chciałbym nawiązać kontakt.
Na pewno dużo się w tej kwestii przez najbliższe miesiące wydarzy z mojej strony i postaram się informować na bieżąco.
|
|