|
Dawny Gdańsk
|
 |
Poszukuję/mam/oddam - Bunkry
Mikołaj - Nie Mar 25, 2007 12:08 pm Temat postu: Bunkry Pojawił się taki oto wpis w księdze gości na dawnygdansk.pl, może ktoś z Was zechce pomóc:
Cytat: | Hello, I m writing you from Germany, Wilhelmshaven. For my outcoming book "Truppenmannschaftsbunker" a book about Air Raid Shelters of Kriegsmarine, I m searching for Infos about the Bunkers of this Type in Gdansk Letnica at Harbour, in Gdansk on Holm Island (2 Bunkers). For this book I need pictures of this Shelters too. Can you help me? Pleas look here on my Homepage too:
http://www.truppenmannschaftsbunker.de
Best regards
Holger
stroboforce.2000@freenet.de |
villaoliva - Nie Mar 25, 2007 4:58 pm
Ostro poszukiwał ich też tu.
Ciekawe.... Niemiec a pisze Gdansk
tobocian - Czw Kwi 05, 2007 3:13 pm Temat postu: Bunkier Harbour Jest tam parę napisów...ale to informacyjnie załączyłem widząc helpa niemieckiego kolegi(wysłałem mu pare fotek-może "spotrzebuje")jakby ktoś był też zainteresowany to mogę wysłać na emilka.
tobocian - Czw Kwi 05, 2007 4:02 pm
No i kolega niemiaszek albo zły adres podał albo cuś nie tak bo wszystkie fotki że tak powiem wróciły... mail delivered system-no i masa dalszych słowek-o co w tym chodzi dokładnie wie ktoś?
ps.już wiem jest oki,dostal foty coś tam pisal że ma slaby transfer ja i tak sie nie znam w sumie to umieszczę na forum w osobnym temacie moją eksplorację bunkra tylko time potrzeba
|
|