|
Dawny Gdańsk
|
 |
Bla bla bla - Obcęgi dla Tobociana
luanda - Wto Mar 13, 2007 4:25 pm Temat postu: Obcęgi dla Tobociana Może tajemnica się wyjaśni, dzięki tej fotce
tobocian - Pią Mar 16, 2007 11:06 pm
hehe,ładnie skasowany pamiętam,ale kurde nie byłem obecny w trakcie wykonywania fotki...
To ten nieszczęsny krąg który krążył od statku do magazynu,hehe,i nie było winnego.
No dobra jak pamiętam firma kontr.to shipcontrol?sped.rentrans?
luanda - Pią Mar 16, 2007 11:32 pm
Nie, nie on nie krążył...
To był krążek, co chłopaki mi po cichu w wolnych chwilach stosy przekładali, aby rozmiarami ułożyć i... cóż, ktoś nie zaklinował ;)
Wtedy się dowiedziałem od Pana B., że taniej polecieć dokerowi po pensji straty, niż przeładunki ubezpieczyć, więc policzyłem w pamięci 12 ton po prawie tysiąc euro, wyszło mi, że chłopak z 7 lat będzie miał chude święta i... wypiłem co tam trzeba było z odbiorcą, aby nie klejmowali i sobie przewinął w fabryce na blach na dachy, czy inne ocynowane badziewie
No to wyrywam gwoździa: A-H ex. A-Z, taki łysy, gruby <LOL>
tobocian - Pią Mar 16, 2007 11:48 pm
No kurde, ale jaja,pozdro,a te koszty to zaebistiboys ja piernicze ,fajnie że sie odezwałeś ,super bo byłem u kresu sił
Corzano - Sob Mar 17, 2007 8:05 am
Czy tylko ja nie mam bladego pojęcia o czym Wy rozmawiacie?
luanda - Sob Mar 17, 2007 8:24 am
Corzano napisał/a: | Czy tylko ja nie mam bladego pojęcia o czym Wy rozmawiacie? |
Bo my blablamy
tobocian - Sob Mar 17, 2007 12:44 pm
[quote="luanda"] Corzano napisał/a: | Czy tylko ja nie mam bladego pojęcia o czym Wy rozmawiacie? |
Bo my blablamy [/quote
suajahili to przy tym małe piwko
seestrasse - Sob Mar 17, 2007 7:24 pm
kochani, jeśli blablacie wyłącznie prywatnie, to róbcie to, proszę, na priv'ie. chyba, że Wasza kurde zaebistiboys rozmowa ma jakiś tajny związek z Dawnym Gdańskiem, wowczas czekamy z niecierpliwością na rozjaśnienie mroków naszej niewiedzy
|
|