|
Dawny Gdańsk
|
 |
Bla bla bla - proszę o litość
Zdzislaw - Sob Gru 16, 2006 2:29 pm
Mikołaj napisał/a: | Cytat: | Ps. I proszę o litość |
narawdę nie wiem o co chodzi |
Jak nie wiesz, jak wiesz. Każdy normalny człek zanim sie zaloguje na stale przegląda strony Forum najpierw z podziwem a później z przerażeniem, iż to co do tej pory wydawalo mi sie wiedzą, jest ..... hm........ niczym , gdybym na to wpadł , to sam od poczatku poprosił bym o litość
Witam serdecznie wszystkich nowych i cieszę sie ze grupka pozytywnie zakręsocnych jest coraz większa
Gdynka - Sob Gru 16, 2006 7:34 pm Temat postu: Oliva - zmiana tożsamości
Zdzislaw napisał/a: | Mikołaj napisał/a: | Olivka napisał/a: | Ps. I proszę o litość |
narawdę nie wiem o co chodzi |
Jak nie wiesz, jak wiesz. Każdy normalny człek zanim sie zaloguje na stale przegląda strony Forum (...) |
Oczywiście, że przeglądaaała.
Tak sobie kombinuję, skoro są na forum osoby, które mają potrzebę zmienić tożsamość, np.
stefaniakrol napisał/a: | (...) Ja nie jestem nowym uzytkownikiem, ale chcialam zmienic tozsamosc. Moj poprzedni nick to Sabeenah. (inaczej La Toyka) Ze starego juz nie bede korzystac. (...) |
to może Zoppoter też wróci z nowym nickiem?
No, ale nie ważne przecież z jakim nickiem przychodzi się na forum, tylko z jakimi intencjami, a te w przypadku Olivki są oczywiste. Oliwa to cudowne miejsce, zwłaszcza Dolina Raaadości. Przebywanie w Oliwie zawsze sprawia mi ooolbrzymią przyjemność...
Mikołaj - Sob Gru 16, 2006 8:53 pm
Posty wydzieliłem - proszę o powściągliwość w wątku powitalnym, niech nadal służy do przedstawienia się przez nowoprzybyłego i powitania go przez jedną osobę w imieniu pozostałych forumowiczów (obecnie ten przyjemny obowiązek wziął na siebie Marcin).
|
|