|
Dawny Gdańsk
|
 |
Gdańsk - Sopot - Gdynia - Historia sopockich domów kuracyjnych
Zdzislaw - Pią Paź 06, 2006 9:16 am Temat postu: Historia sopockich domów kuracyjnych Wszem i wobec zapodaję, iż stalem sie szczęśliwym właścicielem przesympatycznego wydawnictwa pt. Historia sopockich domów kuracyjnych 1824-2006 autorstwa (pod redkacją) Janusza Dargacza. ISBN 83-921192-4-X. Wydawcą jest Muszeum Sopotu. Publikacja zawiera sporo reprodukcji ciekawych fotografii i pocztówek odnoszących sie do Sopockiego Kurhausu. Podejrzewam, że wydawnictwo jest do zdobycia w Muzeum Sopotu, a szczerze je polecam.
Slowo "podejrzewam" w moim przypadku jest o tyle uzasadnione, iż ja owo wydawnictwo zdobyłem nie w drodze umowy kupna sprzedaży, a "psim swędem" tj, wycyganiłem os jednej z zapzyjażnionych firm.
Dla osób nie mających mozliwości zdobyca go od zaraz spróbuję podrzucić jakies skany (podając oczywiście copyrigrta).
Mikołaj - Pią Paź 06, 2006 11:53 am
Cytat: | Dla osób nie mających mozliwości zdobyca go od zaraz spróbuję podrzucić jakies skany (podając oczywiście copyrigrta). |
oczywiście w ramach dozwolonego użytku osobistego
Zdzislaw - Pią Paź 06, 2006 12:52 pm
Mikołaj napisał/a: | oczywiście w ramach dozwolonego użytku osobistego |
absolutnie.....
Poniższe zdjęcie pochodzi z opisanego wyżej wydawnictwa
Zdzislaw - Pią Paź 06, 2006 12:57 pm
podobnie jak i to
HENRYK0072 - Pią Maj 24, 2019 12:55 pm
Zdzislaw, Historia sopockich domów kuracyjnych,jeśli chciałbyś ją sprzedać proszę o kontakt
Mikołaj - Wto Maj 28, 2019 10:53 pm
Zdzisława już nie ma z nami na tym świecie
|
|