|
Dawny Gdańsk
|
 |
Sprawy techniczne - Dlaczego lista użytkowników z 24h jest niekompletna?
luanda - Sro Paź 04, 2006 10:40 pm Temat postu: Dlaczego lista użytkowników z 24h jest niekompletna?
Lista ma braki - dlaczego?
Mikołaj - Sro Paź 04, 2006 10:43 pm
mógłbyś konkretnie napisać w czym problem?
parker - Czw Paź 05, 2006 6:54 am
Zapewne chodzi o użytkowników ze statusem "ukrywaj moją obecność na forum" którzy się potem na tej liście nie wyświetlają. Szpiegowania się zachciało.
luanda - Czw Paź 05, 2006 8:52 am
Nie ma problemu, tylko byłem ciekaw, daleczego na liście nie ma wszystkich, którzy byli w ciągu 24h na forum.
Parker już jednak wyjaśniła mi w czym rzecz, za co serdecznie dziekuję!
No i nie zachciało mi się szpiegowania, tylko zaciekawiło, jak (bo "dlaczego" mam w nosie - podchody nie bawią tak jak dawniej ) można przebywać na forum nie zostawiając po sobie śladu dla "przeciętnych".
kisses
Mikołaj - Czw Paź 05, 2006 10:26 am
Cytat: | Nie ma problemu, tylko byłem ciekaw, daleczego na liście nie ma wszystkich, którzy byli w ciągu 24h na forum. |
hmmm... ja nie wiedziałem, w czym problem, bo u mnie wszystko się zgadza. czyżby robiły się dwie listy..?
Marcin - Czw Paź 05, 2006 10:29 am
Miki - zapewnie na Twoim administratorskim koncie widzisz wszystkich - również tych ukrytych.
seestrasse - Czw Paź 05, 2006 3:03 pm
Mikołaj napisał/a: | czyżby robiły się dwie listy..? |
w tym jedna Macierewicza
bassa - Czw Paź 05, 2006 10:42 pm
Hę???Akademia to mniej niz Uniwersytet ale... http://www.gdansk.pl/arti...e=5738&history=
Wirtualna część jak najbardziej działa...i publikuje takie cuda,jak prof.Parker o Kuźniczkach... ;-))
danziger - Pią Paź 06, 2006 12:58 pm
bassa napisał/a: | Akademia to mniej niz Uniwersytet |
Zależy jaka Akademia
|
|