Dawny Gdańsk

Bla bla bla - czy to sie przyjmie ?

shag7 - Sro Sie 30, 2006 6:13 pm
Temat postu: czy to sie przyjmie ?
Jakiś czas temu powstal portal wymiany wszelkich rzeczy gratow itp "cos za cos" bubbler.pl , nie znalazlem wiele odpowiednikow tego portalu na polskim gruncie. Jak myslicie czy cos takiego sie przyjmie ? Pomysł trafiony ?
Zoppoter - Sro Sie 30, 2006 6:22 pm

Nam tez miło Cie poznać.
seestrasse - Sro Sie 30, 2006 6:31 pm

znowu trza będzie :tniemy:
Mikołaj - Sro Sie 30, 2006 6:34 pm

zesztraś :kot:

:hihi:

seestrasse - Sro Sie 30, 2006 6:38 pm

:uuaaa: :hihi:
Sabaoth - Sro Sie 30, 2006 7:54 pm

seestrasse napisał/a:
znowu trza będzie :tniemy:

Wyciąć z Bla bla bla do Bla bla bla, no to jest niezły pomysł :hihi:

seestrasse - Sro Sie 30, 2006 8:45 pm

panie, my w Pułtusku nie takie numery robylyśmy...! :wink:
bassa - Czw Sie 31, 2006 12:57 am

Rozumiem Shag7,bo co jakiś czas patrzę okiem osoby,która ma załatwić na jutro milion dupereli potrzebnych do wystawy/akcji/impresski/warsztatów plastycznych/wystroju/doposażenia...Jakże mi wtedy żal wyrzuconych dawno starych oszklonych ram okiennych,kafli z trzech pieców,zbednych dech i zakopanego drewna konstrukcyjnego..(a co zrobic z nadmiarowym 6 metrowym klocem drewna 30x30..);baniaków po winie,starej maszyny do pisania;żeglarskich akcresoriów a także wyrzucanych sadzonek,cebulek i suszek,którymi spoko dorodna krowę każdy wrzeszczanin mógłby co roku wykarmić...
Wyrzuca sie tez bez patrzenia-zawartość piwnic.Co tu teraz masowe,wprowadzają się nowi lokatorzy-właściciele,wysokie mieszkania w cegle to jest to...Cuda lądują na śmietniku,wczoraj widziałam autentyczny stól kuchenny z szufladą z lat 20 na toczonych nóżkach,klasyk!Stety,jeno ogladam z daleka a wszelkie komisy w dzielnicy wymarły chyba,zreszta-nikt sobie nie zawraca glowy w środku remontu-starociami.

luanda - Czw Paź 05, 2006 10:12 pm

Ja popełniłem straszny bład na wiosnę wyrzucając drzwi do "pierwszego" pokoju, bo wydawały mi się wypaczone (no były, ale jak patrzę z perspektywy czasu, to akceptowalnie, ew. do naprawy)...
JEZUSICKU! gdybym ja wiedział, w jakim regionie Szadółek one leżą?!
Po prostu dramat! Porzebuje satrych drzwi 218 x 94, pal go 6 lewe, czy prawe! Futryna utrzyma obie koncepcje!

:D

bassa - Czw Paź 05, 2006 10:35 pm

Rozumiem Luanda...acz dysponuję jeno fotką drzwi 70 -takoż z tego śmietnika...z pięknymi napisami itd...wkleić?

(bassa,potwór który wygruził trzy przepiękne piece kaflowe...granatowy,zielony i brązowy...)
PS znalazłam gościa,ktory poddał renowacji upatrzone mebelki -ul Konrada Wallenroda,komis...TO NIE JEST REKLAMA!
A takoż tego,ktory zreno...no...odtworzył stól kuchenny,ale nie powiem gdzie,czaję się na ten egzemplarz....za 50 zl!!! :%

luanda - Czw Paź 05, 2006 10:40 pm

Wklej Potworze!

:)