|
Dawny Gdańsk
|
 |
Bla bla bla - Lekko nieświeży prezydent WMG na uchodźtwie :)
Ponury - Czw Sty 12, 2006 7:51 pm Temat postu: Lekko nieświeży prezydent WMG na uchodźtwie :) Istniejący w Australii a kierowany przez urodzonego w Gdańsku Niemca rzekomy rząd Wolnego Miasta Gdańska na uchodźstwie.
http://www.net2000.com.au...danzig/dan.html
Chyba ten pan jest lekko nieświeży
Podaję na podstawie:
http://obliczahistorii.pl...opic.php?t=1347
Sabaoth - Czw Sty 12, 2006 7:54 pm
Ot, taka ciekawostka. Ale prościej byłoby znaleźć link na mojej stronie niz na jakimś forum
Ponury - Czw Sty 12, 2006 7:56 pm
Sabaoth napisał/a: | Ot, taka ciekawostka. Ale prościej byłoby znaleźć link na mojej stronie niz na jakimś forum |
E tam. Będę szukał na jakiejś tam stronie
Sabaoth - Czw Sty 12, 2006 8:09 pm
Jak coś z Gdańskiem związane, to szukaj na mojej stronie. Jak nie znajdziesz, daj znać, a ja postaram się dołożyć
DarioB - Pią Sty 20, 2006 12:35 pm
Sabaoth napisał/a: | Jak coś z Gdańskiem związane, to szukaj na mojej stronie. Jak nie znajdziesz, daj znać, a ja postaram się dołożyć |
A wyniki drużyn sportowych z Gdańska też?
rispetto - Pią Sty 20, 2006 1:17 pm
DarioB napisał/a: | Sabaoth napisał/a: | Jak coś z Gdańskiem związane, to szukaj na mojej stronie. Jak nie znajdziesz, daj znać, a ja postaram się dołożyć |
A wyniki drużyn sportowych z Gdańska też? |
No właśnie. Np wyniki spotkań z czasów WMG? Serio pytam. Nie pamiętam w tej chwili jak nazywała się ta liga, ale obejmowała zdaje się zespoły z Prus Wschodnich (grała tam polska Gedania). Miałem gdzieś linkę, ale chwilowo mi się zapodziała.
DarioB - Pią Sty 20, 2006 8:11 pm
rispetto napisał/a: | DarioB napisał/a: | Sabaoth napisał/a: | Jak coś z Gdańskiem związane, to szukaj na mojej stronie. Jak nie znajdziesz, daj znać, a ja postaram się dołożyć |
A wyniki drużyn sportowych z Gdańska też? |
No właśnie. Np wyniki spotkań z czasów WMG? Serio pytam. Nie pamiętam w tej chwili jak nazywała się ta liga, ale obejmowała zdaje się zespoły z Prus Wschodnich (grała tam polska Gedania). Miałem gdzieś linkę, ale chwilowo mi się zapodziała. |
Więc jak Sabcio bedziesz coś takiego planował to może sie okazać że będę służył pomocą, gdyż..........dziś dostałem propozycję otrzymania wycinków prasowych z lat 20tych i oczywiście dotyczących wystepów Gedanii. Jako że ja prowadzę stronę Lechii to ten materiał niezbyt mi się przyda
Sabaoth - Pią Sty 20, 2006 8:13 pm
Cytat: | Więc jak Sabcio bedziesz coś takiego planował to może sie okazać że będę służył pomocą |
Bardzo chętnie, tylko nie mam żadnych innych materiałów. A moja wcześniejsza wypowiedź dotyczyła linków
|
|