|
Dawny Gdańsk
|
 |
Sprawy techniczne - Pisanie na temat
Marek Z - Pią Kwi 30, 2004 11:34 pm Temat postu: Pisanie na temat Wydaje mi się, że w wielu tematach, po kilku pierwszych postach wątek nam ucieka, rozmawiamy o czymś zupełnie innym, konwersujemy miedzy sobą zapominając o temacie.
Czy do tego celu nie jest lepsze Gadu-Gadu lub e-mail ? Pisząc na temat zachowamy tematykę działów co przyda się szczególnie, gdy czegoś szukamy...
Sabaoth - Sob Maj 01, 2004 12:40 am
Całkowicie się z Tobą zgadzam, jednakowoż...
Innymi słowy: Jestem za, a nawet przeciw. Czasami można troche odskoczyć w bok, byle nie za często. no i później należy wrócić do głównego wątku.
Marcin - Sob Maj 01, 2004 1:05 am
Jasne, zgadzam się. A szczególnie zaśmiecają forum posty, które bardziej pasowałyby do PrywatnychWiadomości. Nic dziwnego, że potem spośród kilkudziesięciu nowych postów (przez kilka godzin) tylko kilka jest "treściwych".
villaoliva - Czw Lip 26, 2007 4:46 pm
Czy można coś z tym zrobić
http://www.forum.dawnygda...p?p=90736#90736
knovak - Czw Lip 26, 2007 9:12 pm
Tak. Można nie odwiedzać działu "bla", który jest przeznaczony dla wątków zdryfowanych, więcej o tym - w moim poście > w takowym wątku.
villaoliva - Czw Lip 26, 2007 10:50 pm
Gdy wklejałem link, nie kierował on jeszcze do "bla".
Ponury Zwracacz Uwagi na Wykraczających Poza Ramy
seestrasse - Czw Lip 26, 2007 10:56 pm
villaoliva napisał/a: | Gdy wklejałem link, nie kierował on jeszcze do "bla" |
oj, przepraszam bardzo, ale muszę zaprotestować. wątek wrzuciłam do bla bla wczoraj wieczorem.
i naprawdę, dajmy już spokój tym przepychankom
villaoliva - Czw Lip 26, 2007 10:59 pm
To w takim razie proszę o korygowanie nazw tematów by nie były takie same jak w działach skąd je zabrano.
Ja wchodzę na forum przez link w poczcie i nazwa tematu była taka sama jak wcześniej. To wprowadziło mnie w błąd.
villaoliva - Czw Lip 26, 2007 11:01 pm
I już koniec
seestrasse - Czw Lip 26, 2007 11:01 pm
villa, czy Ty aby nie przesadzasz? luz! lato przyszło! (i trzeba korzystać, bo podobnież za dwa dni znowu deszcz, wrrr!)
seestrasse - Czw Lip 26, 2007 11:02 pm
a, jak koniec, to bogu niech będą dzięki
villaoliva - Czw Lip 26, 2007 11:05 pm
Lato nie zwalnia od pisania na temat.
Ogrodnik
seestrasse - Czw Lip 26, 2007 11:18 pm
okejos, next time dostaniesz info na priva o szczególnie gorących tematach przeniesionych do bla bla bez zmiany tytułu tematu
|
|