|
Dawny Gdańsk
|
 |
Poszukuję/mam/oddam - Poszukuje Zdjęcia wieży Dworca PKP w Gdańsku
DarioB - Czw Gru 08, 2005 3:25 pm Temat postu: Poszukuje Zdjęcia wieży Dworca PKP w Gdańsku Witam,
mała prośba, szukam zdjęć wieży Dworca PKP w Gdańsku, ale takich świeżych z przed około rok, pół roku max. Potrzebne mi to jest do pracy. Najlepiej by wieża była widoczna coś jak na załączonych obrazkach (te są za świeże). Chodzi mi głównie o widok anten.
parker - Czw Gru 08, 2005 8:25 pm
Mam tylko z 21 sierpnia 2005 - za świeże?
DarioB - Czw Gru 08, 2005 9:09 pm
Super Parker, a w max jakości poproszę na maila.
parker - Czw Gru 08, 2005 9:10 pm
Się robi
malgos - Czw Gru 08, 2005 9:55 pm Temat postu: Re: Poszukuje Zdjęcia wieży Dworca PKP w Gdańsku
DarioB napisał/a: | Chodzi mi głównie o widok anten. |
będziesz z antenami walczył czy je "obrazował" ??
DarioB - Czw Gru 08, 2005 10:10 pm Temat postu: Re: Poszukuje Zdjęcia wieży Dworca PKP w Gdańsku
malgos napisał/a: | DarioB napisał/a: | Chodzi mi głównie o widok anten. |
będziesz z antenami walczył czy je "obrazował" ?? |
Walczył dokładnie.....bo źle są pomalowane i nas ścigają a my ni czorta nie wiemy jak kolor dobrać bo piaskowiec ma inny kolor jak jest suchy a inny jak jest mokry :(
Zoppoter - Czw Gru 08, 2005 10:12 pm Temat postu: Re: Poszukuje Zdjęcia wieży Dworca PKP w Gdańsku
DarioB napisał/a: |
Walczył dokładnie.....bo źle są pomalowane i nas ścigają a my ni czorta nie wiemy jak kolor dobrać bo piaskowiec ma inny kolor jak jest suchy a inny jak jest mokry :( |
A może obłożyc te anteny cienkimi nieemaliowanymi kafelkami z piaskowca?
malgos - Czw Gru 08, 2005 10:13 pm
no to musicie zrobić malowanie "pustynne" - piaskowiec mokry i piaskowiec suchy - zawsze będzie pasowało
|
|