|
Dawny Gdańsk
|
 |
Na papierze, ekranie i w Mieście - Wystawa o starym Wrzeszczu
pumeks - Pią Kwi 23, 2004 12:03 pm Temat postu: Wystawa o starym Wrzeszczu Znalazłem na tablicy ogłoszeń ciekawe zaproszenie - chodzi o poniedziałek, więc jeszcze trochę czasu zostało:
Biblioteka Gdańska Polskiej Akademii Nauk
ma zaszczyt zaprosić na otwarcie wystawy
WRZESZCZ
DAWNE PRZEDMIEŚCIE GDAŃSKA
dnia 26 kwietnia 2004 roku o godz. 13:00
Aha, dla tych co mogliby nie wiedzieć: wystawa będzie w hallu wystawowym Biblioteki, przy ul. Wałowej 15 w Gdańsku.
Grün - Pią Kwi 23, 2004 6:52 pm
Byliśmy dzisiaj sprawdzić - gabloty w Bibliotece stoją puste czekając na w.w wystawę
Marcin - Pią Kwi 23, 2004 8:13 pm
Trzeba będzie się wybrać.
Marek Z - Sob Kwi 24, 2004 1:17 am
To gdzie się umawiamy ?
bassa - Sob Kwi 24, 2004 3:10 am Temat postu: wyatawa o Wrzeszczu ???? nie do wiary...to nie my te wystawe robimy ????wooow.....jasne ze trzeba sie wybrac....
Pietrucha - Sob Kwi 24, 2004 3:24 pm
Cytat: | To gdzie się umawiamy ? |
Idziemy na otwarcie?
Marek Z - Sob Kwi 24, 2004 4:45 pm
Cytat: | Idziemy na otwarcie? |
Jasne, że idziemy. Ja będę o 13:00 przed wejściem do biblioteki
Pietrucha - Nie Kwi 25, 2004 12:45 pm
Ja nie wiem czy mi się uda być o 13, musze się ze szkoły zerwać. Ale postaram się.
Pietrucha - Nie Kwi 25, 2004 3:01 pm
Cytat: | Jasne, że idziemy. Ja będę o 13:00 przed wejściem do biblioteki |
Ja tekże będe
Pietrucha - Nie Kwi 25, 2004 9:46 pm
Będzie ktoś z was o 13 ?
bassa - Pon Kwi 26, 2004 10:43 am
osiolkowi w zloby dano ...przecie jest tez www.e-dukacja.megaserwer.com Trza isc i trza gadac...kto zrobi filmy o starym Wrzeszczu ??? albo moze wakacyjne warsztaty studenckie-foto cyfr Wrzeszcz ???Albo.....;-))
pumeks - Pon Kwi 26, 2004 10:45 am
Pietrucha napisał/a: | Będzie ktoś z was o 13 ? |
Ja chyba nie dam rady się "urwać" :(
Mikołaj - Pon Kwi 26, 2004 11:34 am
hmmm... wszedłem na tę stronę:
"Koło Naukowe "Internet w Edukacji" jest organizacją studencką, działającą w Instytucie Pedagogiki Wydziału Nauk Społecznych Uniwersytetu Gdańskiego. Głównym celem naszej działalności jest pogłębianie wiedzy dotyczącej stosunkowo nowego narzędzia kształcenia jakim jest Internet"
"Zapraszamy wszystkich studentów, którzy interesują się Internetem"
Bassa, trza tam iść i o czym gadać?
Chyba że chodzi o studentów Akademii
Pietrucha - Pon Kwi 26, 2004 11:53 am
Cytat: | Będzie ktoś z was o 13 ? |
Tak czy owak ja będe
Marcin - Pon Kwi 26, 2004 3:49 pm
Veni, vidi... ;)
Wystawa wspamiała! Naprawdę warto ją zobaczyć. Mnóstwo fotografii, planów, map, rysunków...
Marku, czekamy na fotorelację.
pumeks - Pon Kwi 26, 2004 3:58 pm
Marcin napisał/a: | Veni, vidi... ;)
Wystawa wspamiała! Naprawdę warto ją zobaczyć. Mnóstwo fotografii, planów, map, rysunków... |
Dziś nie mogłem, bo występowałem w filmie ;) ale mam nadzieję, że uda mi się ją zobaczyc.
Marcin - Pon Kwi 26, 2004 4:00 pm
Cytat: | Dziś nie mogłem, bo występowałem w filmie |
Jakim :?:
pumeks - Pon Kwi 26, 2004 4:03 pm
Marcin napisał/a: | Cytat: | Dziś nie mogłem, bo występowałem w filmie |
Jakim :?: |
Oświatowym Sądzę, że jeżeli będzie kiedykolwiek emitowany w TV, to w jakimś paśmie dla szkół, przed południem ;)
Marek Z - Wto Kwi 27, 2004 12:52 am
Warto było obejrzeć tą wystawę, choćby po to, aby przenieść się 70 - 80 i więcej lat wstecz, poczuć ducha starego Wrzeszcza, posłuchać ciekawych opowieści i zachwycić sie starymi dokumentami, zdjęciami, mapami. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie widzieli.
Maciek - Wto Kwi 27, 2004 2:30 pm
Byłem dzisiaj... Dla maniaków nam podobnych wspaniała rzecz !!
Szkoda , że tak rzadko robione są takie wystawy. I wydaje mi się ,że takie imprezy powinny być bardziej reklamowane ,gdyby nie Pumeks nic bym nie wiedział
|
|