Dawny Gdańsk

Na papierze, ekranie i w Mieście - Film o Goeringu powstaje na Kaszubach

Sabaoth - Czw Wrz 08, 2005 11:32 pm
Temat postu: Film o Goeringu powstaje na Kaszubach
Film o Goeringu powstaje na Kaszubach

Cytat:
Fragment wiejskiej drogi w Kłaninie koło Pucka stał się austriacką autostradą.

Nie wiedziałem, że autostrady w Austrii miały standard polskich dróg wiejskich :hihi:

Hanemann - Sob Wrz 10, 2005 12:20 am

Fajnie, może być dobry film...
Sabaoth - Sob Wrz 10, 2005 11:50 am

Jeśli film tak będzie się miał do rzeczywistego przebiegu wydarzeń jak wiejska droga w Kłaninie do austriackiej autostrady to ja dziękuję :hihi:
bat1 - Pon Paź 14, 2013 10:21 am

Pomocy , szuakm i szukam , a nigdzie nie mogę znaleźć tytułu tego filmu..
Trygławia - Wto Paź 15, 2013 6:13 pm

Sabaoth napisał/a:
Jeśli film tak będzie się miał do rzeczywistego przebiegu wydarzeń jak wiejska droga w Kłaninie do austriackiej autostrady to ja dziękuję :hihi:

Ale przecież Goering lubił polowania więc wiejska droga jest całkiem na miejscu. Poza tym miał dworek Carinhall i też nie wiadomo jaka nawierzchnia była na drodze dojazdowej ? :wink:

Sabaoth - Wto Paź 15, 2013 6:30 pm

Trygławia napisał/a:
Sabaoth napisał/a:

Ale przecież Goering lubił polowania więc wiejska droga jest całkiem na miejscu. Poza tym miał dworek Carinhall i też nie wiadomo jaka nawierzchnia była na drodze dojazdowej ? :wink:

Podałem cytat z artykułu: "Fragment wiejskiej drogi w Kłaninie koło Pucka stał się austriacką autostradą" i do niego odniosłem swój komentarz. Czytaj ze zrozumieniem.

Trygławia - Sro Paź 16, 2013 8:15 pm

Oj, ja taka roztargniona. Tylko czy odniesienie do austriackiej autostrady nie przekłada się na budżet tego filmu ? Nie od dziś kręci się filmy w Rumunii czy Czechach. Jaka kasa taki film.