Dawny Gdańsk

Bla bla bla - Ukradziono białego Mercedesa Sprintera

Mikołaj - Wto Wrz 06, 2005 1:37 am
Temat postu: Ukradziono białego Mercedesa Sprintera
Mojemu znajomemu ukradziono wczoraj w Gdańsku białego dostawczego Mercedesa Sprintera o nr tablic WSC 75 LC.
Bardzo proszę o sygnały, gdyby ktoś coś wiedział/widział.

Ponury - Wto Wrz 06, 2005 9:31 am

Zapytaj chłopców ze Stogów,Orunii czy Dolnego Miasta :) Powinni chłopaki jakąś gorącą linię uruchomić,gdzie by można dogadywać ewentualną sprawę wykupu auta :)
Mikołaj - Wto Wrz 06, 2005 10:25 am

dziękuję za jakże cenną i wiele wnoszącą uwagę
Ponury - Wto Wrz 06, 2005 11:31 am

Proszę cię bardzo :^^
jacek-gdansk - Wto Wrz 06, 2005 9:22 pm

To prawdziwa plaga te kradzieże dostawczych merców. W firmie w której pracowałem jeszcze pięć lat temu (notabene ciągle z nimi współpracuję) to na porządku dziennym było, że kradną im sprintery lub vito. Straciłem nawet rachubę ile to z nich ukradziono.
Nic nie obiecuję ale rzucę hasło jak jutro tam będę, może ktoś coś wie albo zna namiary...

Ponury - Wto Wrz 06, 2005 10:28 pm

Trzeba rzucić na odprawie kwestię,aby kryminalni na wabia postawili Sprintera z GPS. Może gnoje się połaszą i wpadną razem z dziuplą :) Niedawno taki numer zrobili z Suzuki i bingo zostali trafieni oraz zatopieni panowie z Kolbud :==
Sabaoth - Wto Wrz 06, 2005 10:29 pm

A zasponsorujesz tego Sprintera z GPSem? :hihi:
Ponury - Wto Wrz 06, 2005 10:32 pm

Sabaoth napisał/a:
A zasponsorujesz tego Sprintera z GPSem? :hihi:

GPS`y są,a zasponsorowała je Unia. Wystarczy jedynie skołować furę i przełożyć aparaturę. Ten Sprinter pewnie już na części poszedł,ale może uda się innym zaoszczędzić straty auta :OO

Mikołaju,gdzie zginęła fura? Śródmieście czy gdzieś indziej?

Mikołaj - Wto Wrz 06, 2005 11:04 pm

nie wiem
jacek-gdansk - Sro Wrz 07, 2005 1:14 am

Dowiedz się Mikołaju!
To ważne !!!!!!!!!!

greg30 - Sob Wrz 10, 2005 8:50 am

Wydzial Sledczy W11, smieszne posty piszecie....jak widze sami eksperci w branzy motoryzacyjno - kupieckiej :hiihihi: :hiihihi:
Ponury - Czw Wrz 15, 2005 9:05 pm

Witam kolege :) Wiemy dobrze jak wygląda szara rzeczywistość. Lecz to nie powód aby nic nie robić i tylko narzekać. Może rzucisz jakiś inny pomysł? :II
Ponury2 - Czw Sie 14, 2008 3:05 pm

Może się znalazł?

http://www.trojmiasto.pl/...p?id_news=29239

Cytat:
Większość odzyskanych aut zostało bowiem skradzionych w latach 2005-06.

Dieter - Czw Sie 14, 2008 4:13 pm
Temat postu: Re: Ukradziono białego Mercedesa Sprintera
Mikołaj napisał/a:
Mojemu znajomemu ukradziono wczoraj w Gdańsku białego dostawczego Mercedesa ...
Moj kuzyn pracowal w Mercedes. Mial co rok nowy. Jechal 3-miesiecznym, zaladowany pod dach do tesciowej. 30 km przed Gdanskiem obiad zjedli i auto "zniklo"...

Mam tez kumpla dorabiajacego na parkingu. On mi opowiadal, jak "dwojka specow" "odwiedza" parkingi. Oni juz wiedza jakie auto "wziasc" i nie masz szansy jak w lufe patrzysz...

On mnie blagal nie przyjezdzac autem i ja go slucham... :hmmm:

Fenix - Czw Sie 14, 2008 4:49 pm

Dieter po naszemu,pisze się wziąć nie bądź kaczor.A ponury niech się bierze do roboty bo to jego działka a nie siedzi non stop przy kompie :???: .