|
Dawny Gdańsk
|
 |
Żuławy, Kaszuby, Kociewie i inne miejsca bliższe lub dalsze - Miejsca nieco dalsze
malgos - Czw Lip 28, 2005 1:09 am Temat postu: Miejsca nieco dalsze Witam wszystkich,
chyba dosyc przygladania się i zastanawiania czy aby można się odezwać. Grzechem byłoby milczeć kiedy taki ogrom ludzi ma podobne zainteresowania.
Tymczasem postaram się przedstawić kilka obrazków z moich okolic bliższych i dalszych (może ktoś wie, może ktoś zna).
seestrasse - Czw Lip 28, 2005 1:22 am
co prawda to nie wątek powitalny, ale co tam - witaj
fajne zdjęcia
i baaardzo fajne kotowe na awatarze. mam nadzieję, że dołączysz do zdeklarowanych kociar
Marcin - Czw Lip 28, 2005 8:05 am
Czyżby okolice Kwidzyna?
rispetto - Czw Lip 28, 2005 8:16 am
az zal patrzec na ten palacyk
Petelka - Czw Lip 28, 2005 9:13 am
Witaj Malgos. Bardzo fajne fotki, ale ni czorta nie mogę dojść skąd one. Mam nadzieję, że powiesz tzn. napiszesz.
Kasia_57 - Czw Lip 28, 2005 11:40 am
witaj:)
super wstęp z tymi fotkami:))
to nie Słobity, prawda????
rispetto - Czw Lip 28, 2005 11:55 am
Petelko musimy uzgodnic, kto z nas dwojga jest burmistrzem, bo cos tu sie nie zgadza
Grün - Czw Lip 28, 2005 12:08 pm
Przecież może być kilku burmistrzów... W Gdańsku tak było przez wieki
Petelka - Czw Lip 28, 2005 1:06 pm
rispetto napisał/a: | Petelko musimy uzgodnic, kto z nas dwojga jest burmistrzem, bo cos tu sie nie zgadza |
Ja tam mogę zgodzić się na zastępcę. Albo wice.
malgos - Czw Lip 28, 2005 3:45 pm
To nie są przecudowne Słobity a i okolice Kwidzyna nieco dalsze Pałacyk znajduje się w Limży (okolice Kisielic - a dokładnie w miejscowości gdzie jakiś czas temu postawili taki wieeelki maszt). Trafiliśmy tam zupełnie przypadkiem, stoi w otoczeniu paru gospodarstw, ogólnie dostępny okropnym dojazdem (w szczególności po deszczu Fort to Samborowo (linia kolejowa Iława - Olsztyn, nad Drwęcą), prawie bliźniaczy, aczkolwiek nieco większy jest w Tomarynach (linia kolejowa j.w. nad Pasłęką). Natomiast duża woda to stan wody na dzień 24.03.2005 w Nowym Dworze Kwidzyńskim (filary mostu przez Wisłę).
gargoyle dfl - Pią Lip 29, 2005 3:53 pm
Pałac_Limża.jpg-tylko patrzec jak kolejny budynek(lub jego czesc) przewroci sie
Kasia_57 - Pią Lip 29, 2005 10:32 pm
Więcej fotek poproszę, smutne są, ale dobrze, że w ogóle są.
|
|