Dawny Gdańsk

Akademia Rzygaczy - Ach co za ślub !

Marek Z - Nie Kwi 11, 2004 9:09 pm
Temat postu: Ach co za ślub !
I stało się ! Pumeks podpisał "cyrograf" :wink:
W pięknej scenerii, świętojańskiej atmosferze Asia i Marcin powiedzieli sakramentalne tak.

Marek Z - Nie Kwi 11, 2004 9:17 pm

Piękna była sceneria na zewnątrz:
Grün - Nie Kwi 11, 2004 10:53 pm

No i mamy żonatego Profesora. Mam nadzieję, że jak się już otrząśnie to kiedyś do nas wróci :)
lucy - Pon Kwi 12, 2004 11:01 am

Dzień dobry w ten słoneczny, ciepły dzień:)))

Dziękuję za zdjęcia. Byłam bardzo, bardzo ciekawa :wink:

doraa - Pon Kwi 12, 2004 12:49 pm

Bardzo żałuję, że nie dotarłam na ślub, siła wyższa niestety :( ,
dobrze chociaż, ze zdjecia są.......
No i żałuję, że nie byłam w Duszku.......

Kasia_57 - Pon Kwi 12, 2004 12:57 pm

Państwo Pumeksowie faktycznie ładnie wyglądali:))) No cóż, żal mi, że nie byłam (tez siła wyższa) ale są zdjęcia - pewnie ich jest znacznie więcej, więc Dora, nie minie nas oglądanie i wysłuchiwanie relacji;) a Duszka sobie odbijemy w innym terminie:))
Mikołaj - Pon Kwi 12, 2004 1:08 pm

Cytat:
ale są zdjęcia - pewnie ich jest znacznie więcej

jest ich więcej! obiecuję wrzucić, jak tylko wywołam i zeskanuję. może już jutro.

pumeks - Pon Kwi 12, 2004 2:56 pm

Uprzejmie donoszę że zaczynam dochodzić do siebie i własnie przejrzałem sobie wątek :) Bardzo Wam wszystkim jeszcze raz dziękujemy za obecność, życzenia i wszystko :) Na razie mam jeszcze urlop okolicznościowy więc nie będę teraz czytał pozostałych wątków ani tym bardziej nic pisał.
pumeks - Pon Kwi 12, 2004 7:55 pm

Marek Z napisał/a:
Od lewej: Asia, Grün, Mikołaj, Para Młoda, Pętelka, Jacek czyli Zielony Brodaty Rower i nieznany nam młody człowiek.

"Nieznany młody człowiek" jest juz niektórym z Was znany - nazywa się Mikołaj i jest synem Asi, a właściwie teraz to już naszym :D

Dzięki skojarzeniu dedykacji w prezencie i sprawdzeniu stanu obecności na zdjęciu dowiedziałem się wreszcie, kim jest małomówny forumowicz Labestia ;)

Marek Z - Pon Kwi 12, 2004 8:06 pm

Cytat:
Nieznany młody człowiek" jest juz niektórym z Was znany - nazywa się Mikołaj i jest synem Asi, a właściwie teraz to już naszym

W takim razie bardzo miło jest nam go poznać. Witaj Mikołaju.

Grün - Pon Kwi 12, 2004 11:57 pm

Trzeba go jakoś donazwać bo nam się będzie z Wielkim Architektem mylił :)
Grün - Pon Kwi 12, 2004 11:57 pm

Pumeksiątko?
Zoppoter - Czw Kwi 29, 2004 8:50 am

Grün napisał/a:
Trzeba go jakoś donazwać bo nam się będzie z Wielkim Architektem mylił :)

Miki.

Cholera. Miałem Simcą przyjechać. Ale ta zaraza wzięła i sie zepsuła. Dopiero w tym tygodniu udało mi się ostatecznie ją namówic do jazdy. Za co Pumeksa z rodzina uprzejmie przepraszam.

pumeks - Czw Kwi 29, 2004 9:00 am

Zoppoter napisał/a:
Za co :?: przepraszam.

Ty mnie nie denerwuj, za co miałbyś przepraszać? A Simcą się jeszcze kiedyś przewieziemy, okazja się na pewno znajdzie :twisted:

Zoppoter - Czw Kwi 29, 2004 11:03 am

pumeks napisał/a:
Ty mnie nie denerwuj, za co miałbyś przepraszać? A Simcą się jeszcze kiedyś przewieziemy, okazja się na pewno znajdzie :twisted:

No bo wyrwałem się z tymi obietnicami, a potem taki obciach. Głupio mi.