|
Dawny Gdańsk
|
 |
Akademia Rzygaczy - Ach co za ślub !
Marek Z - Nie Kwi 11, 2004 9:09 pm Temat postu: Ach co za ślub ! I stało się ! Pumeks podpisał "cyrograf"
W pięknej scenerii, świętojańskiej atmosferze Asia i Marcin powiedzieli sakramentalne tak.
Marek Z - Nie Kwi 11, 2004 9:17 pm
Piękna była sceneria na zewnątrz:
Grün - Nie Kwi 11, 2004 10:53 pm
No i mamy żonatego Profesora. Mam nadzieję, że jak się już otrząśnie to kiedyś do nas wróci
lucy - Pon Kwi 12, 2004 11:01 am
Dzień dobry w ten słoneczny, ciepły dzień:)))
Dziękuję za zdjęcia. Byłam bardzo, bardzo ciekawa
doraa - Pon Kwi 12, 2004 12:49 pm
Bardzo żałuję, że nie dotarłam na ślub, siła wyższa niestety :( ,
dobrze chociaż, ze zdjecia są.......
No i żałuję, że nie byłam w Duszku.......
Kasia_57 - Pon Kwi 12, 2004 12:57 pm
Państwo Pumeksowie faktycznie ładnie wyglądali:))) No cóż, żal mi, że nie byłam (tez siła wyższa) ale są zdjęcia - pewnie ich jest znacznie więcej, więc Dora, nie minie nas oglądanie i wysłuchiwanie relacji;) a Duszka sobie odbijemy w innym terminie:))
Mikołaj - Pon Kwi 12, 2004 1:08 pm
Cytat: | ale są zdjęcia - pewnie ich jest znacznie więcej |
jest ich więcej! obiecuję wrzucić, jak tylko wywołam i zeskanuję. może już jutro.
pumeks - Pon Kwi 12, 2004 2:56 pm
Uprzejmie donoszę że zaczynam dochodzić do siebie i własnie przejrzałem sobie wątek Bardzo Wam wszystkim jeszcze raz dziękujemy za obecność, życzenia i wszystko Na razie mam jeszcze urlop okolicznościowy więc nie będę teraz czytał pozostałych wątków ani tym bardziej nic pisał.
pumeks - Pon Kwi 12, 2004 7:55 pm
Marek Z napisał/a: | Od lewej: Asia, Grün, Mikołaj, Para Młoda, Pętelka, Jacek czyli Zielony Brodaty Rower i nieznany nam młody człowiek. |
"Nieznany młody człowiek" jest juz niektórym z Was znany - nazywa się Mikołaj i jest synem Asi, a właściwie teraz to już naszym
Dzięki skojarzeniu dedykacji w prezencie i sprawdzeniu stanu obecności na zdjęciu dowiedziałem się wreszcie, kim jest małomówny forumowicz Labestia ;)
Marek Z - Pon Kwi 12, 2004 8:06 pm
Cytat: | Nieznany młody człowiek" jest juz niektórym z Was znany - nazywa się Mikołaj i jest synem Asi, a właściwie teraz to już naszym |
W takim razie bardzo miło jest nam go poznać. Witaj Mikołaju.
Grün - Pon Kwi 12, 2004 11:57 pm
Trzeba go jakoś donazwać bo nam się będzie z Wielkim Architektem mylił
Grün - Pon Kwi 12, 2004 11:57 pm
Pumeksiątko?
Zoppoter - Czw Kwi 29, 2004 8:50 am
Grün napisał/a: | Trzeba go jakoś donazwać bo nam się będzie z Wielkim Architektem mylił |
Miki.
Cholera. Miałem Simcą przyjechać. Ale ta zaraza wzięła i sie zepsuła. Dopiero w tym tygodniu udało mi się ostatecznie ją namówic do jazdy. Za co Pumeksa z rodzina uprzejmie przepraszam.
pumeks - Czw Kwi 29, 2004 9:00 am
Zoppoter napisał/a: | Za co :?: przepraszam. |
Ty mnie nie denerwuj, za co miałbyś przepraszać? A Simcą się jeszcze kiedyś przewieziemy, okazja się na pewno znajdzie :twisted:
Zoppoter - Czw Kwi 29, 2004 11:03 am
pumeks napisał/a: | Ty mnie nie denerwuj, za co miałbyś przepraszać? A Simcą się jeszcze kiedyś przewieziemy, okazja się na pewno znajdzie :twisted: |
No bo wyrwałem się z tymi obietnicami, a potem taki obciach. Głupio mi.
|
|