|
Dawny Gdańsk
|
 |
Na papierze, ekranie i w Mieście - Muzyka w Sopotach ;)
jahrek - Pią Maj 27, 2005 2:16 pm Temat postu: Muzyka w Sopotach ;) Wczoraj miałem niekłamana przyjemność uczestniczenia w ciekawej imprezie kulturalnej. W Dworku Sierakowskich UM i TPS organizują "Czwartkowe wieczory muzyczne".
W sali kameralnej wspomnianego dworku mozna było wysłuchac dwóch utworów W.A.Mozarta na fortepian, skrzypce i wiolonczelę: Trio C-dur KV 548 i Trio G-dur KV 496, w wykonaniu utalentowanych studentów i absolwentów naszej szkoły muzycznej. W przyszły czwartek kolejne spotkanie, o godz. 18.
Gorąco polecam.
Zoppoter - Pią Maj 27, 2005 3:59 pm Temat postu: Re: Muzyka w Sopotach ;)
jahrek napisał/a: | Wczoraj miałem niekłamana przyjemność uczestniczenia w ciekawej imprezie kulturalnej. W Dworku Sierakowskich UM i TPS organizują "Czwartkowe wieczory muzyczne".
W sali kameralnej wspomnianego dworku mozna było wysłuchac dwóch utworów W.A.Mozarta na fortepian, skrzypce i wiolonczelę: Trio C-dur KV 548 i Trio G-dur KV 496, w wykonaniu utalentowanych studentów i absolwentów naszej szkoły muzycznej. . |
Stłuc to mało. Byłes 200 metrów ode mnie i mnie nie wyciągnąłeś na ten koncert...? I Zoppoterinchen by mogła sie załapac na odrobine klasyki...
jahrek - Pią Maj 27, 2005 4:59 pm
sorry.... nie mów głośno małej, bo mnie znielubi...a kto wie, może zobaczymy się w przyszły czwartek..
|
|