|
Dawny Gdańsk
|
 |
Akademia Rzygaczy - Szkolenie dla kadry naukowej
Grün - Czw Maj 26, 2005 3:07 pm Temat postu: Szkolenie dla kadry naukowej Z okazji okrągłego jubileuszu planowane jest szkolenie dla kadry naukowej Akademii z zakresu posługiwania się systemem zarządzania stronami. Po pierwsze mam pytanie, kto czuje potrzebę udziału w takim szkoleniu, a po drugie może ktoś zaoferowałby swój komputer i kilka krzeseł na potrzeby edukacyjne.
danziger - Czw Maj 26, 2005 3:11 pm
No to ja się zgłaszam jako pierwszy.
Komputer (laptop) zawsze mogę wziąć ze sobą.
Jeśli będzie taka potrzeba mogę też zapewnić bazę lokalową, ale to zależy od terminu szkolenia, no i ilości osób.
parker - Czw Maj 26, 2005 3:34 pm
Ja też się zgłaszam, bo tak jakoś od początku mojej kariery naukowej nie udało mi się takowego szkolenia zaliczyć
Corzano - Czw Maj 26, 2005 3:41 pm Temat postu: Re: Szkolenie dla kadry naukowej
Grün napisał/a: | Z okazji okrągłego jubileuszu planowane jest szkolenie dla kadry naukowej Akademii z zakresu posługiwania się systemem zarządzania stronami. |
Po co szkolenie - wysyła się maila do Rektora i on zmienia co trzeba, a jak nie zmienia, to wysyła się raz jeszcze. Tak do skutku.
Kasia_57 - Czw Maj 26, 2005 5:13 pm
Ja się zgłaszam na szkolenie tyle, że bez bazy lokalowej.
czy jakis termin jest już ustalony? Bo w razie mojej nieobecności - przyniosę usprawiedliwienie od turystów, i umówię się na konsultacje...
Zoppoter - Czw Maj 26, 2005 7:04 pm Temat postu: Re: Szkolenie dla kadry naukowej
Grün napisał/a: | Z okazji okrągłego jubileuszu planowane jest szkolenie dla kadry naukowej Akademii z zakresu posługiwania się systemem zarządzania stronami. Po pierwsze mam pytanie, kto czuje potrzebę udziału w takim szkoleniu, a po drugie może ktoś zaoferowałby swój komputer i kilka krzeseł na potrzeby edukacyjne. |
Zgłaszam sie jako student. Kompletnie nie kumam o co chodzi w tym internecie...
seestrasse - Czw Maj 26, 2005 10:41 pm
mogę udostępnić altrenatywny system
a w ogóle to też bym chciała (jako student)
danziger - Pią Maj 27, 2005 12:36 am
seestrasse napisał/a: | mogę udostępnić altrenatywny system |
Alternatywny system? Czyli co?
Grün - Pią Maj 27, 2005 1:03 am
No dobra - ale proszę o konkrety - kto byłby w stanie zapewnić miejsce - gdzie i o której godzinie. Proszę wziąć pod uwagę to, że większość grona jest czynna zawodowo.
seestrasse - Pią Maj 27, 2005 1:08 am
danziger napisał/a: | Alternatywny system? Czyli co? |
to, co mam w prawym dolnym rogu posta (ten uśmieszek taki niebieskawy )
danziger - Pią Maj 27, 2005 2:02 am
Grün napisał/a: | No dobra - ale proszę o konkrety - kto byłby w stanie zapewnić miejsce - gdzie i o której godzinie. Proszę wziąć pod uwagę to, że większość grona jest czynna zawodowo. |
Ja mogę zapewnić miejsce dla 4 - 5 osób (ale z dwoma stanowiskami komputerowymi) w zasadzie niezaleznie od dnia i godziny - odpada tylko wczesne rano i późny wieczór.
Natomiast maksymalnie mogę mieć 3 stanowiska komputerowe i przyjąć większą liczbę osób, ale to już tylko w okreslonych terminach. Jesli przyjedzie ktoś z własnym sprzętem - najlepiej laptopem i okablowaniem (wystarczy po 1 kablu na dodatkowy komp - oczywiście z końcówkami do kompa i routera) to mozna będzie stanowisk zorganizować więcej.
Najbardziej pasowałby mi (jesli chodzi o większe spotkanie) termin 12 czerwca (niedziela) - godzina nie gra roli, byle nie rano (lubię się wyspać ).
Mankamenty mojej lokalizacji to to, że jest to na zadupiu, no i nie spodziewajcie się luksusów - dom jest w permanentnej budowie (ale bez obawy żadnych prac się od jakiegoś czasu nie prowadzi ), no i zdarza się, że net siada (ale to ostatnie to nie tak często - chyba jak wszędzie).
Grün - Pią Maj 27, 2005 9:41 am
No cóż - to w takim razie ustalmy termin szkolenia właśnie na 12 czerwca u Danzigera - to wprawdzie nie jest centrum ale czy nam to przeszkadza?
Sabaoth - Pią Maj 27, 2005 9:46 am
Cytat: | to wprawdzie nie jest centrum |
Zafsze to lepiej nisz staroofka
parker - Pią Maj 27, 2005 9:47 am
Mi nie przeszkadza. Znam ten teren
danziger - Pią Maj 27, 2005 12:43 pm
OK, no to zabieram się do porządków
danziger - Pią Maj 27, 2005 7:56 pm
A może jeszcze bysmy tak godzinę ustalili?
Proponuję wstepnie 16:00, ale może być wcześniej, albo później - jestem otwarty na sugestie .
I jak już ustalimy godzine, to prosiłbym o deklaracje kto na pewno będzie i czy sam, czy ze sprzętem (komp +kabel).
Zainteresownym wyślę wskazówki dot. dojazdu.
parker - Pią Maj 27, 2005 8:56 pm
Jeśli to niedziela, to dla mnie godzina nie ma żadnego znaczenia, dostosuję się.
Niestety nie dysponuję przenośnym sprzętem, więc będę bez.
Grün - Pią Maj 27, 2005 8:58 pm
parker napisał/a: | Jeśli to niedziela, to dla mnie godzina nie ma żadnego znaczenia, dostosuję się.
Niestety nie dysponuję przenośnym sprzętem, więc będę bez. |
Bzu to sobie sami nazrywamy.
parker - Pią Maj 27, 2005 9:00 pm
To nazrywajcie dla mnie też
|
|