|
Dawny Gdańsk
|
 |
Na papierze, ekranie i w Mieście - 30 dni - nr 2/2005
knovak - Sro Maj 18, 2005 11:11 am Temat postu: 30 dni - nr 2/2005 Od dziś w kioskach.
Numer "papieski". Dużo ciekawych tekstów i fotek, zwłaszcza archiwalnych. A oprócz Jana Pawłą II - husyci nad Bałtykiem i bardzo interesujący artykuł pióra Petera Loewa o "gdańskości" - coś dla naszego forum . Do tego galeria i drobiazgi.
Polecam!
Zoppoter - Sro Maj 18, 2005 11:13 am Temat postu: Re: 30 dni - nr 2/2005
knovak napisał/a: | bardzo interesujący artykuł pióra Petera Loewa o "gdańskości" - coś dla naszego forum . Do tego galeria i drobiazgi.
Polecam! |
Czy to powtórka sprzed kilku lat...? Tak jak z papieżem, juz raz był "papieski" numer 30 Dni...
Mikołaj - Sro Maj 18, 2005 1:10 pm
Cytat: | Czy to powtórka sprzed kilku lat...? |
Może jest jakiś ważny powód tej "powtórki", jak myślisz Zop?
Zoppoter - Sro Maj 18, 2005 1:19 pm
Mikołaj napisał/a: | Cytat: | Czy to powtórka sprzed kilku lat...? |
Może jest jakiś ważny powód tej "powtórki", jak myślisz Zop? |
Zapewne nasze dyskusje forumowe o gdańskości, polskosci i niemieckości Gdańska natchnęły redakcje 30 Dni, a moze nawet samego Loewa...
seestrasse - Sro Maj 18, 2005 1:19 pm
numer "papieski", czerwiec '99:
Papcio na okładce + fotografie (7) + homilia
Zopp, to naprawdę nie było aż tak dużo
Zoppoter - Sro Maj 18, 2005 1:20 pm
seestrasse napisał/a: | numer "papieski", czerwiec '99:
Papcio na okładce + fotografie (7) + homilia
Zopp, to naprawdę nie było aż tak dużo |
Czy Wy w ogóle zauważyliście do czego odnosi sie to moje pytanie o powtórkę? Przecież zacytowałem stosowny fragment postu Knovaka.
seestrasse - Sro Maj 18, 2005 1:22 pm
jesteśmy po prostu czujni
bassa - Sro Maj 18, 2005 8:43 pm
w anonsach ktos zbywa 30 dni po 5 zl szt....wow, a podzięka dla Pietruchy za DAR ciagle nie dotarla !!!Bassa sie zrobila tylko środowa,mam znienacka tyle roboty w realu, że stety.....przyjemnosci na drugi tor - a niewątpliwie nie ma większej przyjemności niz poczytanie waszych wpisów w FDG!!!
|
|