Dawny Gdańsk

Na papierze, ekranie i w Mieście - Niewidzialne psy

parker - Pią Kwi 15, 2005 4:00 pm
Temat postu: Niewidzialne psy
Czy może mnie ktoś oświecić, o co chodzi tej bandzie młodych ludzi, którzy chodzą po mieście od jakiegoś tygodnia z "niewidzialnymi psami", to znaczy z psią obrożą przyczepioną na końcu kija? :hmmm:
pumeks - Pią Kwi 15, 2005 4:06 pm

Na pewno to reklama - podobno w niedzielę ma się okazać, czego. Według moim zdaniem najbardziej prawdopodobnej wersji - piwa "Dog in the fog" (piłem, nie najgorsze :wink: ).
abernacka - Pią Kwi 15, 2005 5:12 pm

Jest to w 100% akcja promocyjna Kampanii Piwowarskiej, która to wypuściła na nasz rynek nowe piwo "Dog in the Fog".
Ps. Wg. mojej oceny i kilku moich znajomych piwo te niestety odbiega mocno od smaku prawdziwego smaku piwa. Piwo jest pozbawione całkowicie goryczki, posiada lekki posmak czarnej porzeczki no i te sztuczne dodatki :II dyskwalifikują je aby nazwać je prawdziwym piwem.

Ps. Mam nadzieję, że część foruymowiczów pojawi się na Festiwalu Piwnym w długi weekend majowy na placu zebrań ludowych. Swoje namioty rozstawi kilka browarów z Niemiec, Polski i Włoch. Do zobaczenia!

BtS - Nie Kwi 17, 2005 9:33 am

do zobaczenia na piwku :)
jesli chodzi o dog'a fog'a to niestety nie jest to zadna rewelacja i nie wroze mu zbytniej popularnosci.. moze wejdzie w jakas nisze, ale nie podbije naszych polskich kubkow smakowych..