|
Dawny Gdańsk
|
 |
Gdańsk - Sopot - Gdynia - Trójmiasto z lotu ptaka
parker - Pią Kwi 15, 2005 12:15 pm Temat postu: Trójmiasto z lotu ptaka Trójmiasto z lotu ptaka - konkurs "Gazety"
Prościzna, nie?
stumar - Pią Kwi 15, 2005 12:22 pm
Czekamy na następne....
Corzano - Pią Kwi 15, 2005 12:28 pm
Jeśli to mają być zdjęcia Trójmiasta, to ja się nie bawię. Zupełnie nie kojarzę gdańskich zdjęć (szef Innego Gdańska może zaświadczyć), a co dopiero mówić o pozostałych miastach, gdzie bywam średnio 2 razy w roku.
pumeks - Pią Kwi 15, 2005 12:30 pm
Corzano napisał/a: | a co dopiero mówić o pozostałych miastach, gdzie bywam średnio 2 razy w roku. |
Mam wrażenie że to akurat jest jedno z pozostałych miast
Corzano - Pią Kwi 15, 2005 12:33 pm
Też mam takie wrażenie, przynajmniej jeśli chodzi o drugie zdjęcie.
parker - Pią Kwi 15, 2005 12:41 pm
Co to jest, to ja wiem od razu, ale nie wiem gdzie trzeba wysłać odpowiedź
Ma ktoś papierowe wydanie?
Sabaoth - Pią Kwi 15, 2005 12:46 pm
To pierwsze zdjecie mogo byc zrobione rownie dobrze w Soedertälje, na boisku niedaleko mojego domu widuje tez takiego goscia lapiacego wiatr w spadochron. A to na drugim, to nie Gdansk
parker - Pią Kwi 15, 2005 12:50 pm
Cytat: | A to na drugim, to nie Gdansk |
Pewnie, że nie Gdańsk. Trójmiasto to nie tylko Gdańsk
Corzano - Pią Kwi 15, 2005 12:51 pm
Czy to jest Świętojańska i Władysława IV w stronę Sopotu?
Sabaoth - Pią Kwi 15, 2005 12:56 pm
Nie, to ul. Św. Jańska
Gdynka - Sro Wrz 13, 2006 9:59 am
Gdynia z lotu na stronie airliners.net
Nauticus - Nie Gru 03, 2006 10:22 pm Temat postu: Gdańsk i okolice z lotu ptaka - kolejne. http://www.airfoto.pl/?mo...ph=50980&size=2
http://www.airfoto.pl/ w innych miejscach Airfoto można znaleźć widoki pólwyspu i lotniska w Rębiechowie.
Hochstriess - Nie Gru 03, 2006 11:09 pm
Piękna ta fota. Piekna.
Pewnie nie cyfrakiem robiona, mnie zawsze kaza wylaczac aparat przy podchodzeniu do lądowania.I nieczesto sie zdarza nalatywac od strony Głównego Miasta.
Corzano - Pon Gru 04, 2006 8:15 am
Świetna. Nadaje się na reklamówkę firmy.
luanda - Pon Gru 04, 2006 10:50 am
Furya napisał/a: | I nieczesto sie zdarza nalatywac od strony Głównego Miasta. |
Oj, chyba coraz częściej...
Jak patrzę przez okno, to co i rusz przelatuje mi coś "nad Sempałowskiej". ;)
DarioB - Pon Gru 04, 2006 12:37 pm
luanda napisał/a: | Furya napisał/a: | I nieczesto sie zdarza nalatywac od strony Głównego Miasta. |
Oj, chyba coraz częściej...
Jak patrzę przez okno, to co i rusz przelatuje mi coś "nad Sempałowskiej". ;) |
Dokładnie teraz to chyba właśnie większość samolotów w ten sposób podchodzi do lądowania. Tak już jest od około roku. Najlepsze są te wieczorne podejścia gdy zapuszczają szperacza
luanda - Pon Gru 04, 2006 3:39 pm
DarioB napisał/a: | Najlepsze są te wieczorne podejścia gdy zapuszczają szperacza |
Nie inaczej! Wywołuje to we mnie wspomnienia scen przyszłości z Terminatora
Nauticus - Pon Gru 04, 2006 4:06 pm
oOkazało sie, że kolejny raz "odkryłem koło", a je mogłem zanaleźć w Akademii RZ w Zakładzie Linkologii.
Jest tam dokładnie ten sam link.
Vivat Akademia ...
Gdynka - Pon Gru 04, 2006 9:38 pm
Nauticus napisał/a: | oOkazało sie, że kolejny raz "odkryłem koło", a je mogłem zanaleźć w Akademii RZ w Zakładzie Linkologii.
Jest tam dokładnie ten sam link.
Vivat Akademia ... |
Dokładnie ten sam, bo dopisany po Twoim poście. Gratulacje
Hochstriess - Sro Gru 06, 2006 12:59 pm
Ech ja nadlatuje innymi liniami i o jakiejs kosmicznej porze.Mnie to zawsze nad nowymi osiedlami i Matarnia "przelecą" ;-)
Hochstriess - Czw Sty 18, 2007 1:11 am
Jednak moje ulubione linie rownież nalatuja od Głownego Miasta:-)
Paraklif - Czw Lut 07, 2008 12:39 am
Brzeźno sprzed kilku dni.
Gdynka - Pon Sie 18, 2008 9:31 pm Temat postu: Starowiejska z "lotu" Starowiejska w Gdyni.
Dieter - Pon Sie 18, 2008 11:41 pm
Ta linia ja tez lece, bo zagwarantowali mi, ze zawsze przyjda na dol...
pumeks - Pią Wrz 05, 2008 10:05 am
Akurat Wizzair ciągle rozwija połączenia z Gdańskiem, w odróżnieniu od niektórych konkurtencyjnych przewoźników: Centralwings odlatuje, Wizzair przejmuje.
Jerzy Makieła - Pią Wrz 05, 2008 11:53 am
DarioB napisał/a: | Dokładnie teraz to chyba właśnie większość samolotów w ten sposób podchodzi do lądowania. Tak już jest od około roku. Najlepsze są te wieczorne podejścia gdy zapuszczają szperacza |
A jak podchodzą można zobaczyć tutaj: http://www.familjenhakans..._live_flyg.html
|
|