|
Dawny Gdańsk
|
 |
Sprawy techniczne - Niech nam rzyje!
Grün - Sro Mar 02, 2005 11:36 pm Temat postu: Niech nam rzyje! Chciałbym w imieniu wszystkich pensjonariuszy podziękować Wielkiemu Architektowi za cały trud i ogromne poświęcenie, dzięki któremu w naszym zakładzie znowu zapanował porządek, spokój, spadł wskaźnik rozwodów i samobójstw, można było rozwiązać nam rękawy a piana z pysków już nie przeszkadza chodzić po korytarzach. W czynie społecznym zobowiązujemy się naprawić wszystkie połamane sprzęty medyczne, połatać rozdarcia w tapicerce na ścianach, zasypać nory wykopane przez niektórych z nas w parku oraz przeprosić okolicznych mieszkańców pisemnie, za całonocne wycie.
Niech RZYJE! Niech RZYJE! Niech RZYJE!
Z wyrazami szacunku
Wolfgang Amadeusz Bonaparte
Marcin - Sro Mar 02, 2005 11:38 pm
parker - Sro Mar 02, 2005 11:39 pm
Niech rzyje!
Sabaoth - Sro Mar 02, 2005 11:39 pm
Ja też przyłączam się do podziękowań. Juz mi sie ręce nie trzęsą i mogę napić sie kawy bez wylewania połowy zawartości kubka.
parker - Sro Mar 02, 2005 11:41 pm
A ja przestałam na wszystkich krzyczeć
Pietrucha - Czw Mar 03, 2005 12:01 am
A ja przestałem nie żyć
seestrasse - Czw Mar 03, 2005 12:15 am
a ja musiałam znaleźć sobie nową zabawkę nazywa się toto Limewire i ściąga chociażby mp3
ale było już ze mną naprawdę źle...
niech rzyje!
Mikołaj - Czw Mar 03, 2005 12:17 am
Ja chciałbym podziękować wszystkim, którzy mnie i siebie nawzajem podtrzymywali na duchu przez tych 5 trudnych dni na www.fdg.end.pl
W szczególności jestem Wam wdzięczny za to, że nie bombardowaliście mnie mailami i gg ponad miarę wierząc, że wszystko na pewno się ułoży.
(w tym miejscu łza spłynęła mu po policzku)
Medale okolicznościowe dla utrwalaczy FDG wręczone zostaną na najbliższym spotkaniu.
seestrasse - Czw Mar 03, 2005 12:19 am
a ja nic nie wiedziałam o tym linku... bo przecież też bym się dopisała...
parker - Czw Mar 03, 2005 12:21 am
A może byś tak zawartość fdg.end.pl tu przeniósł jako wspomnienie?
Mikołaj - Czw Mar 03, 2005 12:24 am
Po prostu zostawię fdg.end.pl - na pamiątkę i tak tfu tfu na wszelki wypadek...
Sabaoth - Czw Mar 03, 2005 9:15 pm
Pamiątka ciężkich chwil dla Forumowiczów.
parker - Czw Mar 03, 2005 9:17 pm
Mikołaj napisał/a: | Po prostu zostawię fdg.end.pl - na pamiątkę i tak tfu tfu na wszelki wypadek... |
oby nie było takich wszelkich wypadków więcej... takich jak dziś
danziger - Czw Mar 03, 2005 9:36 pm
wreszcie z powrotem!!!
Szkoda tylko, że nie znałem tego adresu fdg.end.pl..............
|
|