|
Dawny Gdańsk
|
 |
Sprawy techniczne - Problemy z Bildindexem
Makabunda - Wto Lut 22, 2005 9:34 am
Nie wiem czy powinienem pisać na ten temat w tym miejscu ale w końcu chodzi o linka.
Mam kłopoty z bildindex-em. Na tema t Gdańska wyświetla mi sie tam tylko jedna strona z napisem "Freie Stadt Danzig". Po fotkach ani śladu. Wiecie coś na ten temat?
Marcin - Wto Lut 22, 2005 9:45 am
U mnie - alles in ordnung.
Makabunda - Wto Lut 22, 2005 2:53 pm
To może poprosiłbym o krótką instrukcję poruszania się w BILDINDEXie. Kiedyś robiłem to bez problemu a teraz wzięło się i zrąbało.
Pietrucha - Wto Lut 22, 2005 3:46 pm
Cytat: | Nie wiem czy powinienem pisać na ten temat w tym miejscu ale w końcu chodzi o linka.
Mam kłopoty z bildindex-em. Na tema t Gdańska wyświetla mi sie tam tylko jedna strona z napisem "Freie Stadt Danzig". Po fotkach ani śladu. Wiecie coś na ten temat? |
Miałem identyczny problem, po czasie wszystko eróciło do normy, myślałem, że na stronie cuś się zepsuło. Ale teraz mi wszystko działa.
rispetto - Wto Lut 22, 2005 3:54 pm
Przypomina sobie ktoś może adres strony Biblioteki Kongresu z fotkami z Gdańska? Były tam takie pięknie staloryty udostępnione w TIFFach po 30 MB. Szukam i szukam i nie mogę znaleźć, a ta szukajak ana stronie LoC jest jak dla mnie mało "user-friendly"
Grün - Wto Lut 22, 2005 9:24 pm
Bo trzeba kliknąć na ikonkę foldera a nie na słowo Danzig. Spróbuj i powiedz czy działa.
Makabunda - Sro Lut 23, 2005 11:47 am
Grün napisał/a: | Bo trzeba kliknąć na ikonkę foldera a nie na słowo Danzig. Spróbuj i powiedz czy działa. |
Niestety ani na domowym komputerze ani w co gorsza w pracy nie mogę wejść w Danzig na BILDINDEX-ie. Kolega w pokoju obok może wejść ale on ma Windows XP a ja Windows 2000. Z kolei koleżanka obok tez ma Windows 2000 i jej działa. Po prostu fatum krąży nad moimi komputerami. Tylko siąść i płakać
rispetto - Sro Lut 23, 2005 11:52 am
Może administrator Twojej sieci widząc, że spędzasz całe dnie nw Bildindexie coś Ci zablokował Straszni są Ci administratorzy. Wiem, bo sam nim jestem
Makabunda - Sro Lut 23, 2005 12:19 pm
Już po problemie.
Mój Administrator tna moją prośbę przyszedł zdiagnozował problem i zainstalował mi IE 6 bo miałem IE 5 co było źródłem problemów. A na koniec życzył mi powodzenia i kazał pozdrowić wszystkich Adminów jakich znam. Niniejszym to czynię.
Już po problemie.
Mój Administrator tna moją prośbę przyszedł zdiagnozował problem i zainstalował mi IE 6 bo miałem IE 5 co było źródłem problemów. A na koniec życzył mi powodzenia i kazał pozdrowić wszystkich Adminów jakich znam. Niniejszym to czynię.
Już po problemie.
Mój Administrator na moją prośbę przyszedł zdiagnozował problem i zainstalował mi IE 6 bo miałem IE 5 co było źródłem problemów. A na koniec życzył mi powodzenia i kazał pozdrowić wszystkich Adminów jakich znam. Niniejszym to czynię.
Sabaoth - Sro Lut 23, 2005 12:21 pm
Jakie piekne potrojne pozdrowienia Admini calego swiata, laczcie sie!
lucy - Sro Lut 23, 2005 12:23 pm
Sabaoth napisał/a: | Jakie piekne potrojne pozdrowienia Admini calego swiata, laczcie sie! |
To pewnie z zachwytu, ze juz po problemie
Grün - Sro Lut 23, 2005 12:30 pm
Może przy okazji, niechcąco zainstalował Makabundzie multiplikator postów?
Marek Z - Czw Lut 24, 2005 1:04 am
Albo jego komp z radości, że dostał nowego IE nabawił się czkawki..
|
|