|
Dawny Gdańsk
|
 |
Poszukuję/mam/oddam - Szukam!
danziger - Pią Gru 10, 2004 9:02 am Temat postu: Szukam! Szukam (za rozsądna cenę, of course) nastepujących rzeczy:
1. kwartalnik "był sobie gdańsk" - numer 2
2. Historia Gdańska - chodzi mi o ta 5cio tomową kobyłę, zdaje się, że pod redakcją Cieślaka (?), a konkretnie o tomy: 2, 4 i 5
Gdyby ktos miał i chciał się pozbyc, albo wiedzial gdzie to mozna dostać, to bardzo proszę o info (najlepiej na priva).
Pzdrw.
Mikołaj - Pią Gru 10, 2004 9:58 am
Historię... widziałem niedawno na allegro
pumeks - Pią Gru 10, 2004 10:05 am
Na Allegro widuję tomy I, II i III (ten ostatni w dwóch tomach). Tom IV jest chyba najtrudniejszy do zdobycia, ale jeśli szukasz V, to zajrzyj do księgarni na rogu Łagiewników i Aksamitnej, mam wrażenie że tam może jeszcze być.
danziger - Pią Gru 10, 2004 10:01 pm
Dzięki.
Na allegro nie widziałem, choć zaglądam tam prawie codziennie, ale kto wie, może jeszcze znajdę.
Tom III mozna dostać wszędzie (mam go oczywiscie), tom I też mam - "odziedziczony".
Sprawdzę tę księgarnię - dzięki za info. Ale jakby ktoś mial w domowych zapasach, to niech się zgłasza!
Pzdrw.
DarioB - Nie Sty 09, 2005 1:23 am Temat postu: Re: Szukam!
danziger napisał/a: | Szukam (za rozsądna cenę, of course) nastepujących rzeczy:
1. kwartalnik "był sobie gdańsk" - numer 2
2. Historia Gdańska - chodzi mi o ta 5cio tomową kobyłę, zdaje się, że pod redakcją Cieślaka (?), a konkretnie o tomy: 2, 4 i 5
Gdyby ktos miał i chciał się pozbyc, albo wiedzial gdzie to mozna dostać, to bardzo proszę o info (najlepiej na priva).
Pzdrw. |
Po antykwariatach biegałeś??? Na Dmowskiego czasem widziałem. Sam muszę kiedyś kumpla poprasić by mi zrobił prezent i oddał swoja wsztystkie tomy
Corzano - Pią Sty 28, 2005 8:32 am
Wczoraj widziałem IV tom w antykwariacie na Dmowskiego.
danziger - Pią Sty 28, 2005 9:18 am
Corzano napisał/a: | Wczoraj widziałem IV tom w antykwariacie na Dmowskiego. |
Dzięki za info
Corzano - Pią Sty 28, 2005 12:52 pm
Nie ma sprawy. Dość często jestem w antykwariatach, więc jak ktoś czegoś szuka, to mogę zerknąć i dać znać, jakby coś było (chyba, że kupię to dla siebie ).
Marek Z - Pią Sty 28, 2005 3:02 pm
Cytat: | Dość często jestem w antykwariatach, więc jak ktoś czegoś szuka, to mogę zerknąć i dać znać, |
Corzano, jak jeszcze gdzieś zobaczysz HG, tom II, IV i V, to daj znać. Też ich poszukuję.
Corzano - Czw Mar 31, 2005 2:49 pm
Tak przy okazji - od wtorku antykwariat na Dmowskiego jest zamknięty do odwołania. Teraz czyszczą go z książek.
lusinek1 - Wto Maj 17, 2005 11:37 pm
Marek Z napisał/a: | ...jak jeszcze gdzieś zobaczysz HG, tom II, IV i V, to daj znać. Też ich poszukuję. |
Hmm... Tom II to ja chyba widziałem gdzieś w Gdyni...
Jeżeli to ciągle aktualne, Marku Z, to mogę sprawdzić przy najbliższej okazji
Corzano - Pon Cze 13, 2005 6:05 pm
Cytat: | Tak przy okazji - od wtorku antykwariat na Dmowskiego jest zamknięty do odwołania. |
Już otwarty i zauważyłem tam dziś książkę, którą sam bym kupił, gdybym miał akurat wolne 80 zł: "Jeden wiek w jednym miescie". Może ktoś z Was jeszcze nie ma. Poza tym zauważyłem 3 pierwsze tomy Wspomnień gdańskiego bówki.
|
|